ako nehovorim ze mam zlte zuby ale chcem ich mat belsie a robim vsetko preto a stale to nejdee... ako prosim vas neviete mio poradit kolko take daco stoji u zubraky???
chemicky? dost - pozri su 3 druhy skloviny: zlta, seda a biela. Nie kazdy ma bielu sklovinu. A bielenie neni na furt musis to po dakom cas zopakovat a stoj to dost.
alee ak chces recept "starej matere" , tak si umy raz za tazden zuby sodou bikarbonou(jedla soda)..mas z toho potom podrazdene dasna, ale zuby su belsie...
tetu mám zubárku, mame dala zadara novinku na bielenie zubov a nebolo to nič moc..ono treba dosť za to vyhodiť peněz aby si dosiahol dobrý výsledok..no tak do 5 000 su tie kvalitnejšie..
@9 inak tou sodou bikarbonou neni dobry napad, zubari odporucaju umyt si raz-dvakrat do roka zuby jodovanou solou, nevybieli to zuby, ale pomoze im to.
Boze ludia neprehanajte tu s tymi cenami ked nic o tom neviete! Sestra bola na bieleni zubov normalne u bezneho zubara,je to tusim na 3 fazy,po 6 mesiacoch (teda 3krat tam pojdes na to bielenie) a jedno bielenie vsetkych zubov stoji bud 500-1000sk...
no skúsenosti s tým nemám, aj keby sa mi to aj zišlo, ale radšej to nebudem riskovať, aj tak už mám dosť zničenú sklovinu
A ku komentu @16 , a asi záleží aj od metody bielenia zubov , je ich isto viac a od toho sa odvíja aj cena a samozrejme, aj od zubára, koľko chce na tom zarobiť
Staci si umyvat zuby 2x do dna (kedysi som si umyval len rano, vecer sa mi nikdy nechcelo), a do par mesiacov zacnu blednut. Ja som si to vsimol na sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tusim okolo 6...
alee ak chces recept "starej matere" , tak si umy raz za tazden zuby sodou bikarbonou(jedla soda)..mas z toho potom podrazdene dasna, ale zuby su belsie...
inak cenník isto vygúgluješ
A ku komentu @16 , a asi záleží aj od metody bielenia zubov , je ich isto viac a od toho sa odvíja aj cena a samozrejme, aj od zubára, koľko chce na tom zarobiť