najprv busom z dediny do KE na stanicu a potom zo stanice najcastejsie dvadsatsedmou na mier ku skole, vsetko zalezi od toho, ci meska bus u nas alebo nie, ake su cesty, ci stihnem bus na stanici atd. ...
no pesi na zastavku okolo 5 minut buom asi 15 minut a do skoly peso 10-15 minut zalezi od chodze...takze tak priblizne pol hodky...alebo este mozem ist busom len 5 minut potom MHD asi 10-15...fakt zalezi u mna ako idem ale tak pol hodky do skoly pol hodky zo skoly ...aspon sa prejdem
na zakladnu a na gympel som to mala asi nejakych 15 minut.. ked sme sa velmi ponahlali tak aj ovela menej
teraz na vysoku cestujem kazdy den asi pol hodinu.podla toho akym idem autobusom.. a potom este v Nitre bud peso alebo mestskou na fakultu na ktoru potrebujem ist..
pokial idem peso a pomalou chodzou tak okolo 10 minut, normalnou - rychlejsou chodzou asi 7 minut a ked idem na bicykli tak asi 3 minuty. len ten bike musim este zamykat
@eraser Na nič, len tak sa pýtam, že ako je to u väčšiny, lebo ráno je každá minúta vzácna a to cestovanie často trvá dosť dlho a práve kvôli nemu často musí človek veľmi rýchlo vstávať, lebo obliecť, umyť sa a pripraviť si jesť sa dá aj za 15 minút, ak chceš, ale to cestovanie sa často nedá ovplyvniť.
tak do práce šailnou cestujem tak 20-25minut, zalezi od toho akou idem.. a do skoly je to asi rovnako ale zas zalezi ci idem do škol z domu alebo z prace
dochádzam z MT do BB.... cesta z domu na zastávku MHD mi trvá asi 2-3 min., busom do mesta na zastávku diaľkovej linky to mám cca 15-20 min., odtiaľ do BB je to približne 1 hod. 15 min., niekedy aj menej... no a fakultu mám v centre cca 5 min. od zastávky....
som na základnej a do školy chodím pešo ... cesta mi tvá podľa toho ako idem či rýchlo či pomalšie či stíham alebo nie..ale je to väčšinou od tých 5-10 minút
prve sa musím vytrepať na zastávku potom SAD do KE ... v lepších dňoch cesta trvá pol hodinku v horšíích hodinu a drobné ... a potom do školy čo je tiež niečo okolo 20+ min pešobusom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
teraz na vysoku cestujem kazdy den asi pol hodinu.podla toho akym idem autobusom.. a potom este v Nitre bud peso alebo mestskou na fakultu na ktoru potrebujem ist..
Keď idem busom, tak pár sekúnd na zastávku, tých 35-45 minút busom a nejakých tých 10-15 minút peši.
Alebo či idem autobusom, ktorý mi stojí pri škole alebo iným alebo električkou ktorá stoji inde a idem ešte peší
z intráku > na pešo 50min., busom cca. 10-15, autom cca. 7... a teraz - načo ti to bude dobré ?
v zime som isla aj 2,5 hodiny
Stredná - Neviem už koľko to trvalo, ale dvomi trolejbusmi
VS - Do tej hodiny, trolejbus a elektricka
zo školy idem na Nivy 15minút..............
nie, nepoviem kade...........
väčšinou tam pekne upaľujem a to preto aby som si mohla potrkotať na zábradlí