nemala som ho na zakladke ale 50eur to bolo...minimalne za kurz. ci sa doplacalo este nieco navyse to neviem lebo som sa nastastie uvedomila a nesla tam
neviem...jednak som to nikdy nerozrataval na jednotlive kusy a navyse ked som bol v deviatke, tak boli isto lacnejsie a to si fakt nepamatam...ktovie, ci som si v tom rocniku vobec kupil
kurz 23eur, a potom ešte 50eur sme sa skladali na všetko čo k tomu bolo treba a v tom bolo už aj vstupné pre mňa a ešte ďalších 30 eur za 2 osoby (rodičia), čiže spolu 103 eur plus 50eur stáli šaty
@etelnair nie nie to az potom na strednej, tie ale neviem, kolko stali. Vtedy som chcel zapadnut do kolektivu, tak som nebral ohlad na peniaze a pozyval na cuketove venceky kadekoho
pre tých čo nevedia čo je Venček - alebo Ples deviatakov
to je pomaly niečo také ako malá stužková, ibaže v deviatke a napr. nás učí jeden čo tancuje spoločenské tance a máme nacvičených asi 17 tancov, najprv je oficiálna časť a potom sa už každý baví ako chce
@stormmast3r tak ono nie je to povinné a organizujeme si to sami, čiže tam ide iba ten kto chce, proste je to taký tanečný kurz kde sa učíme tie spoločenské tance, asi 4 mesiace trvá kurz a potom nakoniec je ten ples
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
neviem...jednak som to nikdy nerozrataval na jednotlive kusy a navyse ked som bol v deviatke, tak boli isto lacnejsie a to si fakt nepamatam...ktovie, ci som si v tom rocniku vobec kupil
@n0wi ze v zeneve
@n0win0u
to je ešte oproti ostatným málo niektorí, čo mali viacej hostí, platili len za seba a za hostí 140eur
to je pomaly niečo také ako malá stužková, ibaže v deviatke a napr. nás učí jeden čo tancuje spoločenské tance a máme nacvičených asi 17 tancov, najprv je oficiálna časť a potom sa už každý baví ako chce
ale myslim si, že to je drist
a vôbec netuším prečo sa to vlastne volá Venček