mňa drbne to čo je toto stránka pre psychickú podporu anrektikov? boha, však ja mám ten problém, že váhy sú len do 120 kg že najvyššie číslo 90... LOL mnó, ja som bol odjakživa také malé hovádko dvoj metrové "vážim 79 kg, vážne musím schudnúť..." LOOOL že slová chlapa?
od leta som pribrala, cítim to na oblečení ktoré mi je tesnejšie...mala som 53, teraz asi 55...ale do leta to schudnem späť aspoň na pôvodnú váhu k výške 174cm akurát
Ty si kokot? Ja mam 15, 85 cm vysku a 75 kgov a stazujem sa ze mam v podstate definiciu strednej nadvahy(brucho)!!!
Chlapce, sa radsej zaoberaj problemami ako ze co by bolo keby mesto bolo dva tyzdne bez prudu a nemal vobec nic jest, a ne taketo picoviny, ze jezisi mam 61 kilogramov.... V Afrike a inde maju chalpci v nasom veku mozno tak 50, neviem, ale urcite by boi radsej keby mali viac, lebo by to znamenalo ze sa nemaju tak zle, ako sa v skutocnosti asi maju... Aspon v niektorych castiach..... Je to ale jedno, nie som nejaký svetuškár, len sa divím aké problémy majú vrstovníci...
tak akurát, inak toto je podla mna kus odveci diskusia. mohlo sa pridať možno "výberu" že by sa zrobila štatistika... ale takto wúúú
ale lúbi sa mi zaužívaná hodnota pre dievčatá. kto má 50 je strašne kúúl a kto ešte menej to je king. ... akože píše @psycho .. treba sa spamätať. váhy by mali ľudom zakázať... je to diskutabilný údaj...
síce mám váhu ... ale som aj dosť vysoký.. ale každopádne sa snažím zhodiť.. keby som sa úplne vzdal sladkostí, ktoré mi doktor predpísal raz týždenne, tak by bolo pár kileček dolu... ale tak za mesiac 4 kg nie je málo, ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
63 kg ale práve som dojedol halušky
@42 ja sa snazim do a do roka ta predbehnem (snad)
okey okey uz nebudem jest cokoladu okey okey xD
sa zabijem ze mam veeeeeeeela veeeeela kil? xD
ts xD
tu take 45 kilove xD
omg xD ved to odfukne kedykolvek xD xD xD xD
ale co to je In nie? xD xD
aa mamee sa niekde xD xD xD xD majte ma niekde xD xD xD
som zenska xD a? xD problem? xD xD xD
Chlapce, sa radsej zaoberaj problemami ako ze co by bolo keby mesto bolo dva tyzdne bez prudu a nemal vobec nic jest, a ne taketo picoviny, ze jezisi mam 61 kilogramov.... V Afrike a inde maju chalpci v nasom veku mozno tak 50, neviem, ale urcite by boi radsej keby mali viac, lebo by to znamenalo ze sa nemaju tak zle, ako sa v skutocnosti asi maju... Aspon v niektorych castiach..... Je to ale jedno, nie som nejaký svetuškár, len sa divím aké problémy majú vrstovníci...
ale lúbi sa mi zaužívaná hodnota pre dievčatá. kto má 50 je strašne kúúl a kto ešte menej to je king. ... akože píše @psycho .. treba sa spamätať. váhy by mali ľudom zakázať... je to diskutabilný údaj...
upozornujem nemam anorexiu........
mam asi 53 kg......
ale chcem pribrať!!!!! ale ked ja nemam chuť do jedla, .,,, mne ked nepripomnete že mam jesť tak jesť nebudem.... zabudam na to....
síce mám váhu ... ale som aj dosť vysoký.. ale každopádne sa snažím zhodiť.. keby som sa úplne vzdal sladkostí, ktoré mi doktor predpísal raz týždenne, tak by bolo pár kileček dolu... ale tak za mesiac 4 kg nie je málo, ne?