oslovila som dost zien, ale nie kazdu som chcela spoznat. pamatam sa, ako som raz za jednou dosla, len aby som jej povedala, ze sa podoba na jednu postavu z True Blood a ze ta baba je riadna jebacka
neoslovujem vonku ženy s úmyslom spoznať sa, oslovujem ich s úmyslom prehodiť pár príjemných/milých/vtipných viet a ísť si ďalej po svojom. ak niekto chce aby som ho spoznal, nič mu nebráni ma s tým úmyslom osloviť.
Neviem o žiadnej, ale spomínam si na jednu udalosť z dni otvorených dverí u nás v škole. No, budúci prváci sa k nám chodili do ateliérov pozrieť ako tak vyzerá práca s grafiku a zrazu vidím jedno pekné dievča vôjsť. Bola to krásna ryšavka s modrými očami ako nebo a prihovorila som sa jej, maximálne aj ukázala čo sa tu robí. Dokonca som jej dala na seba kontakt, chcela a bola taká zlatá. Lenže, išla na inú školu a ani mi nenapísala. Niekedy mi to je lúto, keď si na to spomeniem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale inak ak sa "vonku" myslí random na ulici, že prejde okolo mňa, tak 0..
ale skor ja som bola oslovena
ale teda nie spoznat sa ze come sit on my face