@v3nty ja nielen predstaviť,,,ale v tom, že treba čas máš pravdu,,, niekedy to zabere aj 6hodín denne... a každý deň mať 6 hodín vyhradených na to,,,to by som musela zrušiť napr. cestu do školy, zo školy, nákupy, asi aj spánok...
No mala by som prestať športovať, nechcem sa v budúcnosti presláviť ako tá stará pani v Kameňáku, čo tam popíjala z toho modrého prameňa a potom...
@istsinka no každý sme iný....a nie je to kvôli tomu že by som nechcela sex, ale nechcem ho mať s nikým iným.....takže kvôli tomu ho nechcem (snáď si pochopila ako to myslím, dnes sa nejak chujovo vyjadrujem
@istsinka noo uvidime co sa mi podari poriesit v blizkych dnoch, nieco sa dost rysuje. kazdopadne ty si taky moj prototyp vysnenej zeny♥ kebyze nie si az z kosic... wrrr
keby mam s kym, tak furt (ked som mal s kym, bolo to furt). Rano, nedesiatu, naobed, naolovrant, naveceru, na dobru noc, po jedle, po piti, pri tv, pri umyvani riadu, pri vareni...ja si zamienku najdem
@uniqueprivilegium hm ked si tak pozeram tvoj profil tak uz je to jasne...mala vrtka dobre trtka doprial by som ti nejakeho cernocha nech ta da tak dole ze si tyzden nesadnes...
zase tu vypustate zo seba informacie, ktore by mali ostat len medzi vami a tym, s kym taketo chvile prezivate... alebo sa potrebujete chvalit? ako casto vam je dozicene si uzivat? (ach)
mne by to bolo neprijemne kebyze moj priatel vypusta na verejnost taketo veci.
neviem koľko by som potreboval, ale momentálne by som chcel aspoň 4 krát za deň... je mi jedno koľko to bude trvať ... a najlepšie by to bolo so ženou..
@81@hej že vsak kvoli tomu hodinu 45 minut sa mu bude kamera kazit, kym to nastavi, tak sa dost natrapi potom chvilku radost a potom si spolocne pustia zaznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Ľudiaaa,,,nehanbite saaa
mam 0x tyzdenne
@kolini no cez leto sme kazdý den a veru ma to bavit neprestalo , to zalezí aj od hormonov ktoré mas v tele a ja ich mam fakt hrozne moc
btw a ak sportujes tak sa ti tvorý viac hormonov v tele tým pádom sa hovorí že v den ked sportuješ nestarnes
No mala by som prestať športovať, nechcem sa v budúcnosti presláviť ako tá stará pani v Kameňáku, čo tam popíjala z toho modrého prameňa a potom...
a tak ja zvládam aj každý deň
ale teraz nechcem minimálne dva mesiace....
@ena233 ja som pauzu ešte nemala a už je tomu 15 mesiacov
ale šak na svete je tak veľa sexuálne veľmi založených mladých krajších žien že až
a k teme..nechcem..nepotrebujem..
@kosmiklove nie, zrejme som nepochopila na čo si tým narážal
mne by to bolo neprijemne kebyze moj priatel vypusta na verejnost taketo veci.