zatiaľ ani nie ... vždy mám s kým sedieť a inokedy radšej postojím ... ale raz som sedela s jednou ! ach ... v kuse len telefonovala ... liezlo mi to na nervy ....
Zvyčajne nemám šancu si sadnúť (Prímestská doprava)
Ale keď sa mi to podarí a sadne si ku mne niekto kto zapácha, tak ho poprosím nech vstane a pustí ma vstať a radšej stojím ako keby som mala vedľa neho sedieť
ked do autobusu cislo 10, ktory ma konecnu v (momentalne) najvacsom obchodnom centre, nastupi skupinka obyvatelov z L9, aby vystupili na L8 a presli peso na svoje milovane sidlisko, staci ak su na druhom konci autobusu a odpadavam z toho smradu
ked som chodila na strednú jeden taký dedko občas chodil busom a vždy všetci ludia si odsadli čo najdalej od neho a radšej stáli v uličke a otvárali okná a zapchávali si nosy, fuj
raz som cestoval MHD no a to som sa zapovedal, že nikdy viac!.....ľudia sú smradľai do radu a najhoršie je to pre malé deťúrence, ktoré musia čmuchať tie smradľave rite.......fujky fuj.....su to humusáci do radu.........filip
podľa toho aký je to smrad, napríklad v lete sa veľmi veľa ľudí nadmerne potí a vonku sa nemajú kde osprchovať, vtedy sa snažím ten smrad vydržať a otvorím napríklad okno.
ale ak niekto zámerne zanedbáva hygienu a vidno na ňom, že sa už dlho neumýval´. je v špinavých veciach, tak si určite vstanem a idem od neho čo najďalej ako sa dá, nechcem chytiť ešte napríklad nejaké vši a podobne. veľakrát sa stalo, že si taký človek nesadol ani ku mne alebo do mojej blízkosti a radšej som išla od neho čo najďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale nevadi mi to... A ked je to nejaky pozoruhodny zapach, tak cucham jak o zivot a snazim sa zistit co presne to je za zapach...
Ale keď sa mi to podarí a sadne si ku mne niekto kto zapácha, tak ho poprosím nech vstane a pustí ma vstať a radšej stojím ako keby som mala vedľa neho sedieť
Ale pár krát sa mi stalo že sa ku mne do výťahu nasáčkovala stará smradlavá suseda. A ešte sa so mnou aj pokúšala rozprávať
ale ak niekto zámerne zanedbáva hygienu a vidno na ňom, že sa už dlho neumýval´. je v špinavých veciach, tak si určite vstanem a idem od neho čo najďalej ako sa dá, nechcem chytiť ešte napríklad nejaké vši a podobne. veľakrát sa stalo, že si taký človek nesadol ani ku mne alebo do mojej blízkosti a radšej som išla od neho čo najďalej.