Tri krát dokopy a najlepšie sa mi býva tam kde teraz sme tak dúfam, že nebude nutné odtiaľto tak skoro odchádzať (iba ak do vlastného už, to by bolo fajn!)
dvakrat s rodicmi v ramci mojho mesta ked som bola mensia
potom do prahy, potom naspat na slovensko, potom do ineho mesta na slovensku, potom naspat k rodicom, potom do prahy, potom naspat k rodicom
a skoro sa asi budem stahovat zase
a najlepsie? no u rodicov je ten komfort, ze napriklad tu mame strasne vela hudobnych nastrojov a zahrame si spolu.. ak sa s kym nemam porozpravat tak vzdy mozem ist za mamou a vypocuje ma.. ked byvam sama, tak sa zas citim slobodnejsie, dospelejsie a zodpovednejsie, ale nejak mi nevydali tie byvania.. tak dufam, ze dalsie bude lepsie, aby som nemusela hovorit, ze najlepsie sa mi byva u rodicov
6x.. najlepsie asi v piestanoch a topolcanoch.. piestany mam hrozne rad, mam tam starych rodicov, je tam podla mna velmi pekne, kopec jazier, kde som chodil na ryby, povazsky inovec, ktory mam krizom krazom prelezeny, kupele, parky, kupele, rybičky velmi prijemne sa tam citim.. no a topolcany su sice diera ale mam tam rodicov a par skvelych priatelov
1x a to predtym si nepamatam lebo som mala 2 roky a moja spomienka na zivot zacala v den ked sme sa prestahovali ale najlepsie sa mi byva teraz v bb ale nemam trvaly pobyt no
na rok k otcovi, tam bola vrcholna puberta 10 h denne stokovanie vonku furt
na rok naspat k mamke, to nebolo najlepsie, lebo uz nebola 10 h denne stokovanie
potom do BA do Dubravky, velky sok socialne pre mna, ale lubim ten byt
o rok do Podunajskych, to bol najhorsi rok asi mojho zivota, VSETKO zle, byvanie, ludia, landlady, osobne veci, fuj
a zas o rok do Petrzky na 2 roky, najlepsi privat zatial, najlepsie obsadenie ludmi, sice vselijaky shit sa stal, ale tu som spoko
a o rok sa mienim asi zas, prechodne do KE a potom niekam do BA zas
Sťahovala som sa 7x. Vystriedala som teda 8 bývaní, z toho prvých 7 v Trnave a jedno teraz v BA.
Keď som sa narodila, naši boli ešte spolu, bývali sme v trojizbáku. Nepamätám si ako mi tam bolo.
Rozviedli sa a išli sme asi na rok k babke a k dedkovi do dvojizbáku. Tam bolo fajn.
Potom si mama kúpila jednoizbák a tam sme spolu bývali. Aj tam bolo super. Pekný prerobený byt.
Znovu sa vydala a išli sme bývať k otčimovi a jeho mame do štvorizbáku. Tam mi dobre až tak nebolo.
Potom sa mi narodila sestra a naši si zaobstarali vlastný štvorizbák. Tam som bývala najdlhšie, asi 9 rokov to bolo a bolo tam miestami dobre a miestami zle.
Potom som v 18tke odišla s mojim frajerom, to sme bývali v spolubývaní zo študentkami, asi rok.
Potom sa nám naskytla príležitosť bývať v staršom trojizbovom byte iba za cenu energií a samy, tak sme tam šli.
Ale potom začala majiteľka zrazu pýtať trojnásobok a tak sme šli sem - kde sme. V Bratislave v dvojizbáku.
Stahovala som sa 17x a z toho len za tento rok 6x a este ma jedno caka o mesiac, je to hlavne mentalne velmi vystavujuce a uz som asi 7 rokov nemala nikde pocit domova :/
najlepsie mi bolo v dome na dedine ked som bola male decko, to bolo jedno fakt super byvanie
Nie že by to bolo chvályhodné ale cez 30x to isto bude.
Len s frajerom sme sa sťahovali 6x všade sa nám bývalo dobre, len vždy nastal nejaký problém. Raz susedia, druhýkrát problémy s teplou vodou, tretíkrát problémy s majiteľkou, štvrtýkrát sa nám nedala vybaviť rezidentská karta na autá, piatykrát sme sa sťahovali bližšie k nášmu podnikaniu, nech nemusíme dochádzať a šiestykrát sme to zavŕšili na dočasne u našich kým nenájdeme další byt. To bude teda siedmy a ešte nás bude čakať minimalne jedno sťahovanie a to do svojho.
Sama som sa sťahovala po rôznych miestach, kým som našla celkom obstojné podmienky. Zdieľané domy boli vždy katastrofické, niekedy viac niekedy menej ale vždy des. Najlepšie bývanie som zatiaľ nenašla.
@paria333 nepride ti trosku obmedzene smiat sa na tom len lebo ty si sa v zivote stahoval raz a tym padom nerozumies ako sa ostatni ludia dokazu ocitnut v inych zivotnych situaciach? ja som kazdym stahovanim prisla o 25% veci, na ktore som makala nech si ich mozem zaobstarat pretoze som nemala na vyber a vidiet ako sa tu na tom nejaky jepko udrbava je celkom smutne
@paria333 a svoje veci si mal pekne u manky alebo si sa stahoval 4x do roka s uplne vsetkym do posledneho hrnca alebo kusu nabytka, ktory vlastnis? lol
@loveillumination napísal som "to čo počitate aj Studentske týždnové byvanie po bytoch do tých stahovaní " čo očividne podla niektorích viet určite áno...
Mne to práve koli tvojmu argumentu "veci u mamky" prišlo smiešne a teda som spomenul že len jeden krát som sa stahoval
Asi si sa dnes ocitla v predcyklovom citovom rozpoložení, mrzí ma to ale nesmejem sa nikomu kto menil bývanie uplne bez zázemia
no s rodičmi celkom dosť krát sama, teda s priateľkou 2x ... najlepšie sa mi bývalo v rodinnom dome u babky, kde sme bývali najdlhšie... a aj tu kde som teraz s priateľkou je to v pohode, ale je to len podnájom, tak sa tu necítim úplne ako doma
a najlepšie mi bolo asi na byte v brne, do doby kým som neodišla do usa. to bolo najlepšie také celkové žitie.
a inak v byte v ktorom bývam teraz sa mi dobre býva, ale neviem to ešte objektívne zhodnotiť, lebo som tu krátko. ale mám vlastnú izbu takže to je plus.
a keď som tu bývala pred x rokmi tak mi asi tiež bolo dobre.
aspon nejakych desat, domy a potom ked som robil v hoteli, tak v hoteli som byval, co boli vzdy najhorsie izby. Ale najlepsie mi bolo asi v poslednom dome, aj ked anglicke domy su vsetky velmi chladne a zdielanie s nejakymi "charaktermi" , ktori piju/droguju alebo aj oboje, tiez nie je vzdy idealne...
Este na svoje dobre ubytko len cakam
no takže s rodičmi raz, do takej diery v diere...
a potom kvoli praci 3x praha,2x trenčin, 2x nitra, plzeň, oelde (nemecko) a teraz topoľčany... najlepšie mi bolo v mojom rodisku- v sp.novej vsi., najhoršie v TO, nič tu nie je a ľudia simyslia, že zjedli google a rambokašu s hstou zalievkou..
2 krat s rodicmi, ked som bol maly,
potom na intrak, potom 2 krat v ramci intraku, ale to neratam
a potom z intraku na byt a potom na druhy byt
najlepsie bolo na tom prvom byte po intraku, lebo som byval so psikmi
3x. Najprv s rodičmi z bytu do domu, potom na jeden intrák (potom v podstate naspäť k rodičom na leto???) potom na druhý intrák. Najhoršie bolo určite na minulom internáte, všade ostatne bolo fajn.
s rodičmi v detstve do 5izb.domu, potom sama do Brna, potom do Dun.Lužnej, potom na dva mesiace do Blavy, potom do Ivánky, potom tam, kde som aj teraz, a odtiaľ sa tiež asi budem čoskoro sťahovať (dúfam, že do Trnavy)
Zatial 11 krat, ale nic si nepamätám... 2.rocne decko som bola ešte a väčšinu vecí s pamätám až po presťahovaní... ale vyzerá, že do 2 rokov sa budeme sťahovať opäť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
dvakrat s rodicmi v ramci mojho mesta ked som bola mensia
potom do prahy, potom naspat na slovensko, potom do ineho mesta na slovensku, potom naspat k rodicom, potom do prahy, potom naspat k rodicom
a skoro sa asi budem stahovat zase
a najlepsie? no u rodicov je ten komfort, ze napriklad tu mame strasne vela hudobnych nastrojov a zahrame si spolu.. ak sa s kym nemam porozpravat tak vzdy mozem ist za mamou a vypocuje ma.. ked byvam sama, tak sa zas citim slobodnejsie, dospelejsie a zodpovednejsie, ale nejak mi nevydali tie byvania.. tak dufam, ze dalsie bude lepsie, aby som nemusela hovorit, ze najlepsie sa mi byva u rodicov
na rok k otcovi, tam bola vrcholna puberta 10 h denne stokovanie vonku furt
na rok naspat k mamke, to nebolo najlepsie, lebo uz nebola 10 h denne stokovanie
potom do BA do Dubravky, velky sok socialne pre mna, ale lubim ten byt
o rok do Podunajskych, to bol najhorsi rok asi mojho zivota, VSETKO zle, byvanie, ludia, landlady, osobne veci, fuj
a zas o rok do Petrzky na 2 roky, najlepsi privat zatial, najlepsie obsadenie ludmi, sice vselijaky shit sa stal, ale tu som spoko
a o rok sa mienim asi zas, prechodne do KE a potom niekam do BA zas
Keď som sa narodila, naši boli ešte spolu, bývali sme v trojizbáku. Nepamätám si ako mi tam bolo.
Rozviedli sa a išli sme asi na rok k babke a k dedkovi do dvojizbáku. Tam bolo fajn.
Potom si mama kúpila jednoizbák a tam sme spolu bývali. Aj tam bolo super. Pekný prerobený byt.
Znovu sa vydala a išli sme bývať k otčimovi a jeho mame do štvorizbáku. Tam mi dobre až tak nebolo.
Potom sa mi narodila sestra a naši si zaobstarali vlastný štvorizbák. Tam som bývala najdlhšie, asi 9 rokov to bolo a bolo tam miestami dobre a miestami zle.
Potom som v 18tke odišla s mojim frajerom, to sme bývali v spolubývaní zo študentkami, asi rok.
Potom sa nám naskytla príležitosť bývať v staršom trojizbovom byte iba za cenu energií a samy, tak sme tam šli.
Ale potom začala majiteľka zrazu pýtať trojnásobok a tak sme šli sem - kde sme. V Bratislave v dvojizbáku.
najlepsie mi bolo v dome na dedine ked som bola male decko, to bolo jedno fakt super byvanie
Len s frajerom sme sa sťahovali 6x všade sa nám bývalo dobre, len vždy nastal nejaký problém. Raz susedia, druhýkrát problémy s teplou vodou, tretíkrát problémy s majiteľkou, štvrtýkrát sa nám nedala vybaviť rezidentská karta na autá, piatykrát sme sa sťahovali bližšie k nášmu podnikaniu, nech nemusíme dochádzať a šiestykrát sme to zavŕšili na dočasne u našich kým nenájdeme další byt. To bude teda siedmy a ešte nás bude čakať minimalne jedno sťahovanie a to do svojho.
Sama som sa sťahovala po rôznych miestach, kým som našla celkom obstojné podmienky. Zdieľané domy boli vždy katastrofické, niekedy viac niekedy menej ale vždy des. Najlepšie bývanie som zatiaľ nenašla.
Uplny bullshit.
Mne to práve koli tvojmu argumentu "veci u mamky" prišlo smiešne a teda som spomenul že len jeden krát som sa stahoval
Asi si sa dnes ocitla v predcyklovom citovom rozpoložení, mrzí ma to ale nesmejem sa nikomu kto menil bývanie uplne bez zázemia
Neremzi tolko už
a inak v byte v ktorom bývam teraz sa mi dobre býva, ale neviem to ešte objektívne zhodnotiť, lebo som tu krátko. ale mám vlastnú izbu takže to je plus.
a keď som tu bývala pred x rokmi tak mi asi tiež bolo dobre.
to nvm ci sa pocita
Este na svoje dobre ubytko len cakam
normálne, raz, s rodičmi z bytu do domu
a potom kvoli praci 3x praha,2x trenčin, 2x nitra, plzeň, oelde (nemecko) a teraz topoľčany... najlepšie mi bolo v mojom rodisku- v sp.novej vsi., najhoršie v TO, nič tu nie je a ľudia simyslia, že zjedli google a rambokašu s hstou zalievkou..
potom na intrak, potom 2 krat v ramci intraku, ale to neratam
a potom z intraku na byt a potom na druhy byt
najlepsie bolo na tom prvom byte po intraku, lebo som byval so psikmi