za parkovanie som dostal 10€ ale to ma nezastavili, videl som že sliedia okolo a idú hromadne pokutovať, tak som išiel za nimi..
inak asi 3x auto z toho 1xfúkať, a 1x bicykel čo som zas fúkal.. 0.00ak by dačo
@bludiacient ja som ešte neplatil ale tiež 1x fúkať, 1x svetlá to ma len upozornili, 1x bežná hliadka a 1x v ČR som sa stal obeťou zastavovania cudzincov, takže zase len papiere a bežná hliadka
3x ma len bežne zastavili, z toho raz ma upozornili, že nemám svetlá, raz nemal môj prísediaci doklady (ešte som nemala 18) ale oba prípady dopadli bez nejakých problémov a tretíkrát nechceli ani vidieť papiere od auta
Ja nemám vodičák, ale odpovedala som za naše auto Nora zastavili raz a neplatil pokutu lebo sa ničím neprevinil. Iba mu praskla v ten deň z ŠPZtky tá vec kde je pripevnená, tak si ŠPZ v ten deň hodil za sklo ...
mám nejakú imunitu alebo čo. Za 10 rokov čo šoférujem, tak ma nezastavili ani raz. Potom raz v noci okolo tretej som sa bajkoval bez reflexných prvkov, svetiel a zrovna keď som šiel po moste v protismere, zo zákruty sa vyvalilo auto a ma mierne oslepilo. Hneď som dupol do pedálov nech som čím skôr z mosta preč a za mostom som to hneď stočil trochu do krajnice, nech neohrozím seba a vodiča. Tam som však trafil do asi meter hlbokej rokliny a riadne som sa strepal Šofér to videl, hneď zastavil a oškretý s krvavou ranou na nohe pozerám, že to boli policajti. Za nimi druhé policajné auto a zrazu už na mňa kuká 5 policajtov jak sa snažím dostať z tej strmej šmykľavej rokliny. Položili pár otázok a bez fúkania a bez pokuty ma nechali pokračovať ďalej v ceste.
A naposledy cca mesiac dozadu sme niečo to popili a kamoši sa kamarátsky začali pasovať na ulici. Akurát šla okolo pohotovostná motorizovaná jednotka a pristavili sa. Kamoši dali občianske, vysvetlili im že o nič nešlo a ja som len tak obďaleč postával a prizeral sa. Keď ma vyzvali aby som sa preukázal občianskym odmietol som. Následne ma začali riešiť a hrozili, že si ma zoberú na stanicu čo mi nevadilo a rátal som s tým, lebo navyše som nespolupracoval a strúhal "nedotkuteľného". Napríklad sa triasol jeden policajt od zimy tak mu vravím "pán policajt trasú sa Vám ruky" alebo som im dal moju najobľúbenejšiu hádanku či zajac je zviera alebo mrkvu... nakoniec po celej tej srande, keď ma identifikovali, sa všetko skončilo.
Ja mám na policajtov v celku šťastie no Dokopy ma zastavili možno 7x, prvý krát už v autoškole ale myslím, že vtedy išli po inštruktorovi ktorý je známy v celej ZA tým, že si rád vypije Potom to boli normálne cestné kontroly, naposledy na veľkonočný pondelok. Najnepríjemnejšia bola asi deň po dozvukoch, kedy som išiel z chaty autom, zastavili ma a dali mi fúkať.. Celkom ma klepalo že nafúkam ale našťastie som nenafúkal
mal som stastie - dva krat rychlost - prvy krat sa pytali preco a povedal som ze priatelka bude kazdu chviku rodit a pustili ma bez pokuty a druhy krat mi namerali o 80 km viac chceli brat vodicak a k tomu 400ecok pokuta tak som povedal zase nejaku pikovinu preco a vtipkoval som s nimi dokonca som im daval do ruky nejake stovecky ale nevzali a pustili ma iba tak,,,pametam si ze som povedal ze su zlaty chlapci odvtedy nejazdim race style
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak asi 3x auto z toho 1xfúkať, a 1x bicykel čo som zas fúkal.. 0.00ak by dačo
-prekrocenie rychlosti v obci
-len nejaka kontrola
-alkohol test
A naposledy cca mesiac dozadu sme niečo to popili a kamoši sa kamarátsky začali pasovať na ulici. Akurát šla okolo pohotovostná motorizovaná jednotka a pristavili sa. Kamoši dali občianske, vysvetlili im že o nič nešlo a ja som len tak obďaleč postával a prizeral sa. Keď ma vyzvali aby som sa preukázal občianskym odmietol som. Následne ma začali riešiť a hrozili, že si ma zoberú na stanicu čo mi nevadilo a rátal som s tým, lebo navyše som nespolupracoval a strúhal "nedotkuteľného". Napríklad sa triasol jeden policajt od zimy tak mu vravím "pán policajt trasú sa Vám ruky" alebo som im dal moju najobľúbenejšiu hádanku či zajac je zviera alebo mrkvu... nakoniec po celej tej srande, keď ma identifikovali, sa všetko skončilo.