zatial tak poriadne iba jedneho, nevie o tom a nie je to ani stastne ani nestastne. ale moja teoria je, ze na lasku treba dvoch, takze zatial je to ako keby take zamilovanie
Prvýkrát to bolo krásne, prvý chlapec, bola som z neho úúúplne mimo Dnes to už neberiem za lásku... Takže vlastne iba jedného A ešte stále ho ľúbim No žiaľ, sme úplne rozdielni, nedokážeme mať harmonický vzťah, vždy nám to zlyhalo... Raz som to skazila ja, inokedy on.... Ale NIKDY naňho nezabudnem
milovať niekoho znamená poznať ho úplne aj s jeho zlými stránkami a akceptovať ich. mať rád to dobré. užiť si spolu strávený čas. pocit ktorý vám ten druhý dáva. zamilovanosť trvá tak 2 roky .. potom sa už poznajú ľudia hlbšie. aj keď človek sa môže aj zmeniť,a prichádza výber: môžeš mať tohto nového pozmeneného človeka tiež rád .. alebo nie.
@34 šúr, poďme si teraz vymyslieť ešte ďalšie 3, nech máme aspoň 5 stupňov lásky, lebo človek to má proste v povahe, nasilu veci komplikovať, aby ich potom naoko mohol manažovať ,)
ľubil som veľa chalanov, lenže oni mňa ľúbili iba pre moje peniaze, všetkých som zapral, teraz mám takého, ktorý ma v živote nezradí, ba práve ja sa bojím, že ho zradím, možna ho poznáte aj vy ak ste veriaci.........filip
ja ani neviem čo je vlastne láska, vždy som si to predstavoval ako nejaký mimotelový zážitok a neviem čo
prosto sú ľudia za ktorých by som obetoval aj život, ale skôr je to impulz než nejaký pocit ... neviem asi mám deficit emócií
a boli aj dievčatá ktoré sa mi páčili, ale nevidím na prítažlivosti nič také výnimočné
takže čo je to láska? je to len taký pocit mať silne niekoho pri sebe? potom to boli priatelia a rodina a asi by som nemohol milovať človeka, ktorý ma len priťahuje, prosto nie - musel by znamenať omnoho viac
1 - priateľa, a vlastne aj svojho brata takže 2. To sú naozaj ľudia pre ktorých by som sa aj rozkrájala, a radšej by som umrela než im úmyselne ublížila. Inak neviem ci mám vôbec niekoho iného rada, ľudia sú sebecké svine a z väčšiny mám skôr strach než by som k nim prechovávala nejaké pozitívne pocity. Možno ešte svoju mamu a niektoré kamarátky mám občas rada.
@poke podla mna partner by mal byt zmeska aj toho najlepsieho priatela, aj tej chemickej reakcie. ze ano, je tu pre teba, rozumies si s nou, je ti s nou dobre, ale od kamaratky ju odlisuje to, ze ta nieco k nej magneticky pritahuje a tuzis robit viac, ako len sediet vedla nej
ale to este nie je laska. laska je, ked sa dvaja takito ludia stretnu a ten cit rozvijaju a postupom casu sa na seba naviazu a su ochotni, dajme tomu, pre toho druheho robit veci, co by pre ineho nespravili.
aj ked tazko sa hovori. laska nie je konkretny pojem. kazdy ju moze (ne)citit inak a interpretovat si ju inak.
Velmi krasnu pesnicku ma Beyonce,kde spieva: I was here. I live, I love...a preto,treba zit,treba milovat. Co najviac.
Ja ku kazdemu pristupujem s láskou,i ked ma ten clovek mozno nema rad,vacsinou ten,koho mas rad,ma rad aj teba...
Toť moja filozofia. A neviem,kolko,vkazdom zivotnom obdobi sa nasiel nejaky objekt,len uplynulych 5 rokov to bo biednejsie,bo som bola prec z domu a nejako som sa mozno aj preto necitila isto... :p
@borovy chlap, nechlap, nechcem ľúbiť, vždy to skončí zle, nemám za potreby si potom znova búchať hlavu, že aký som..., u mňa nefunguje koho máš rád, má rád aj teba, iba v zriedkavých prípadoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
no iný druh lásky (predpokladám, že ten, na ktorý s narážala) som cítila a stále cítim len k jednej osobe...
Prvýkrát to bolo krásne, prvý chlapec, bola som z neho úúúplne mimo Dnes to už neberiem za lásku... Takže vlastne iba jedného A ešte stále ho ľúbim No žiaľ, sme úplne rozdielni, nedokážeme mať harmonický vzťah, vždy nám to zlyhalo... Raz som to skazila ja, inokedy on.... Ale NIKDY naňho nezabudnem
Milujem seba.
Neviem, či sa počítam aj ja, takže asi 0.
a každého inak.
nesu mi prijemne tieto slova velmi
žiadneho... ako, bolo ich viacej takých, že sa mi páčili, mala som ich rada, ale láska to nebola - aspoň nie taká, akú by som chcela
okrem toho, asi 0
ale tak ako si myslím, že to myslíš ty dvoch. svoju bývalú a svojho snáď budúceho
milovať niekoho znamená poznať ho úplne aj s jeho zlými stránkami a akceptovať ich. mať rád to dobré. užiť si spolu strávený čas. pocit ktorý vám ten druhý dáva. zamilovanosť trvá tak 2 roky .. potom sa už poznajú ľudia hlbšie. aj keď človek sa môže aj zmeniť,a prichádza výber: môžeš mať tohto nového pozmeneného človeka tiež rád .. alebo nie.
samozrejme že svôjho macíka
Nemám rada mačky. Ale táto!! ňú! Je geniálna
čiže dokopy 2 ľudí... a z toho jedna pretvrváva a obe silné skutočné lásky
ja ani neviem čo je vlastne láska, vždy som si to predstavoval ako nejaký mimotelový zážitok a neviem čo
prosto sú ľudia za ktorých by som obetoval aj život, ale skôr je to impulz než nejaký pocit ... neviem asi mám deficit emócií
a boli aj dievčatá ktoré sa mi páčili, ale nevidím na prítažlivosti nič také výnimočné
takže čo je to láska? je to len taký pocit mať silne niekoho pri sebe? potom to boli priatelia a rodina a asi by som nemohol milovať človeka, ktorý ma len priťahuje, prosto nie - musel by znamenať omnoho viac
podľa mňa tu skôr ideo chcemické reakcie a nie o lásku, lebo toto fakt
lubila som 2
ale to este nie je laska. laska je, ked sa dvaja takito ludia stretnu a ten cit rozvijaju a postupom casu sa na seba naviazu a su ochotni, dajme tomu, pre toho druheho robit veci, co by pre ineho nespravili.
aj ked tazko sa hovori. laska nie je konkretny pojem. kazdy ju moze (ne)citit inak a interpretovat si ju inak.
ale lubim aj mamku aj tatka aj brata a kamošku .
tie prve razy nie su moc idealne
Velmi krasnu pesnicku ma Beyonce,kde spieva: I was here. I live, I love...a preto,treba zit,treba milovat. Co najviac.
Ja ku kazdemu pristupujem s láskou,i ked ma ten clovek mozno nema rad,vacsinou ten,koho mas rad,ma rad aj teba...
Toť moja filozofia. A neviem,kolko,vkazdom zivotnom obdobi sa nasiel nejaky objekt,len uplynulych 5 rokov to bo biednejsie,bo som bola prec z domu a nejako som sa mozno aj preto necitila isto... :p
2ve !