Na úvod- vopreď dakujem za všetky nezmyselne,uražlive a pod. názory, ktoré su mimo temu a svedčia o vas, nie o mne nezaujmaju ma, zbytočne sa zhadzujete a zaberáte miesto..
Začnem od začiatku,aby ste to pochopili a pokusím sa to napísať č
@acvd43xa7w myslíš, že som nerobila všetko preto, aby som ho zbalila?...aj on mna balil, veci okolo toho,sladke rečičky keci..poriešenia, vasnive bozky..ale vztah ee
no po takom dlhom case a v podtate stale sa nic nedeje, chod von s pravdou a so vsetkym co citis. jednoducho nemas co stratit, na rovinu sa ho spytaj o co mu ide, ci rozmyslal aj nad niecim viac a podla odpovede sa zariad. podla mna nema zmysle dalsich neviem kolko rokov sa motkat
hmmm...Usudzujem z toho, že sa našli dvaja ľudia, ktorých láska sa môže rovnať len ich strachu zo vzťahu. Podľa mňa je šanca trvalého vzťahu minimálna, ale kľudne sa môžem mýliť (nepoznám vás) veľa šťastia
Sii si napríklad istá tým že je to práve on s kým by si chcela byť napríklad aj dlhšie .. ? Že práve on je ten, ktorý ťa pochopí pomôže v ťažkej situácii a tak podobne ? Predsa len je to na Tebe a ty musíš vedieť či ho chceš alebo nie ... skús sa s ním porozprávať čo chce on čo plánuje a vysvetli mu aj ako to vnímaš ty .. uvidíš že to bude zaujímavá debata..pretože takto sa točiť stále dokola nebude podľa mňa do budúcna moc dobré ..tak veľa štastia
nenavidim slovo "poriesit".... povedz mu co citis a ako to vidis, bud bude chciet vztah, len nevie ako nato, a teda ci do toho ist, alebo sa mu paci sa s tebou hrat a nic viac od toho necaka....
(vidíš, ako ťa ten úvod ušetril od debilných komentárov? dúfam, že to tak aj zostane) všeobecne súhlasím s uspavanockou @6 , a dodávam - úprimnosť je v akomkoľvek vzťahu najdôležitejšia, teda aspoň malo by to tak byť.. risk je zisk, teoreticky môžeš len získať... keby z neho vyšlo že vzťah nechce, tak by si neskôr aspoň neľutovala, že si ani neskúsila
@ilikemilk no proste sa dvaja motajú okolo a majú náznaky, že by možno aj chceli, ale nemajú sa k činu a tak sa dievčina pýta, čo má robiť
Myslim si o tom že príď za ním , povedz mu že si bola piča a myslela si si že si robí srandu a zasmej sa pri tom , vieš tak ...ako keby to bolo malé nedorozumenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale ak ste spolu riesili vela krat, a nebol vztah, tak neviem neviem..
@ilikemilk no proste sa dvaja motajú okolo a majú náznaky, že by možno aj chceli, ale nemajú sa k činu a tak sa dievčina pýta, čo má robiť
Inak vidno že si žena , čím si rozmýšlala ?
Myslim si o tom že príď za ním , povedz mu že si bola piča a myslela si si že si robí srandu a zasmej sa pri tom , vieš tak ...ako keby to bolo malé nedorozumenie.