Keď dostanete komentár k niečomu vo vašej webke (pod Vašim blogom/fotkou/statusom..), odpovedáte prostredníctvom TS-ky, keď Vám príde oznam, alebo priamo pod to (v novom komentári)? Ak odpisujete "novým komentárom", z akého dôvodu?
odpisujem komentom, ak si myslím, že aj ďalším čitateľom to na niečo bude, ak napríklad čakám, že by sa mohli tiež spýtať tú istú otázku a podobne. ale asi to občas urobím aj len tak a nepremýšľam o tom.
väčšinou komentom.. správu pošlem vtedy, keď ide o vec, ktorá by nikoho iného nemala zaujímať.
komentom preto, lebo ten človek sa vyjadril komentom a tak mu odpovedám tou istou formou - ak by som odpovedal TS, pripadal by som si, že to ja začínam konverzáciu, a to navyše takou osobnejšou formou.
keď chcem napríklad len poďakovať, tak stačí aj cez koment...robím to z trochu efektového dôvodu, nech si ľudia nemyslia, že som nevďačná...ale v podstate odpovedám väčšinou komentom, pokiaľ nie je potrebné do odpovede pridať aj niečo, čo nechcem aby ľudia čítali...vtedy radšej TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
komentom preto, lebo ten človek sa vyjadril komentom a tak mu odpovedám tou istou formou - ak by som odpovedal TS, pripadal by som si, že to ja začínam konverzáciu, a to navyše takou osobnejšou formou.
ak je to nieco co patri do sveta, tak potom pod
teda ako @anzu