@1 + slovinárka nám takmer každú hodinu dáva na vyskúšanie nejaký monitor z predošlých rokov a písomky z gramatiky, teórie literatúry a spisovateľov (5.-9. roč.) máme 2-3krát do týždňa...
a uvedomil som si až teraz, že ma 2 body delili od toho aby som bol na inej podľa mňa vtedy ešte lepšej škole, ktorú som pokladal za prioritu č. 1 v deviatke a momentálne som strašne vďačný za to, že sa tak nestalo aj ke´d to bolo vtom období obrovské sklamanie
ale celkovo môžem len súhlasiť, že je to tá strašná debilita ten monitor, úplne zbytočná a neobjektívna
@fame no my si ho platíme samy lebo škola nemá peniaze na nas ..no ved ani ja som sa nič neučila ani sa mi nechce ...a horšie je že ani na monitor sa mi nebude chciet učit
@smartboy no matika tam boli také aj niektoré dosť ťažké otázky takže neviem a slovina tam je to čítanie s porozumením a na to otázky a tam bolo dosť chytákov ,takže uvidím ako to dopadne
@blondika620 to čítanie s porozumením bola aj na monitore moja najobľúbenejšia časť Buď vyplýva z textu všetko z toho alebo ani jedna vec
Tak držím palce nech ti to dopadne dobre Keď sa dozvieš výsledky tak ak nezabudneš tak ma tu tagni, rád si kuknem že na koľko si napísala
@smartboy no ved ano to je celkom pohode to čítanie s porozumením ,len niekedy tam dajju taku otazku že to uplne človeka domoce ..Ďakujem ,,, no dobre ak sa nebudem hambit za svoje vysledky tak dam vediet .lebo minuloročne komparo mi nedopadlo volako extra
na prd DD
My píšeme monitory a to mám z matiky 85% väčšinou a sloviny 90...
A to skurvy komparo dopadlo D 65% and 52% ts..
Slovenčina brutálne ťažká -.-
aspoň podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale som rád že to mám za sebou (95,84)
a uvedomil som si až teraz, že ma 2 body delili od toho aby som bol na inej podľa mňa vtedy ešte lepšej škole, ktorú som pokladal za prioritu č. 1 v deviatke a momentálne som strašne vďačný za to, že sa tak nestalo aj ke´d to bolo vtom období obrovské sklamanie
ale celkovo môžem len súhlasiť, že je to tá strašná debilita ten monitor, úplne zbytočná a neobjektívna
Tak držím palce nech ti to dopadne dobre Keď sa dozvieš výsledky tak ak nezabudneš tak ma tu tagni, rád si kuknem že na koľko si napísala
DD
My píšeme monitory a to mám z matiky 85% väčšinou a sloviny 90...
A to skurvy komparo dopadlo D 65% and 52% ts..
Slovenčina brutálne ťažká -.-
aspoň podľa mňa