bola som na aj mudry schybi a bolo mi trapne za kazdeho jedneho cloveka v studiu
a vsimol si to aj reziser lebo priblizne v polke zahlasil cez reprak (nebol priamo v studiu): hej ty tam v tom modrom, smej sa viacej lebo ta presadim dozadu
Hral som v seriáli Deň a noc, avšak moju scénu vys3hli. Bol som zrejme pridobrý. Ale mihol som sa v 1 scéne na diske, keď si danú epizódu pauznete PRESNE na 39:46, tak môžete vidieť špičku mojej topánky
Bola som pred 100 rokmi v Smiechotách par krat, ak si to tu este niekto pamata S Ivetou Malachovskou. A jedine co si z toho pamatam je, ze kedze sa natacalo viac epizod naraz, tak nas vzdy presadili. Tusim 200 korun za to bolo, ale nie som si ista, fakt to bolo uz desne davno. A neboli sme tam cez agrenturu ale cez niekoho znameho v TV. A potom este v nejakej detskej sutaznej show kde sme boli so skolou v hladisku. Ale to neviem, co sme za to mohli dostat, cukriky?
Davnejsie som chodila casto a potom dlho nic a teraz buduci tyzden idem na CSMT.
Kedysi som bola na Modre z neba, tam sa nam tiez stalo par trapasov s kamoskou, ze sme sa smiali vtedy ked vsetci plakali atd. Aj na Poste pre teba som bola, to bola sranda pocuvat tam tie dochodkyne v publiku ako ohovorali ucinkujucich
@pubertslatinocelny anoo vsak vlastne Andrasy bol potom uz reziser, takze asi to bol ten co aj @die napomenul on si vzdy na to strasne potrpel aby sa ludia smiali na jeho trapnych vtipoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a vsimol si to aj reziser lebo priblizne v polke zahlasil cez reprak (nebol priamo v studiu): hej ty tam v tom modrom, smej sa viacej lebo ta presadim dozadu
radsej chod do kauflandu dokladat tovar
Kedysi som bola na Modre z neba, tam sa nam tiez stalo par trapasov s kamoskou, ze sme sa smiali vtedy ked vsetci plakali atd. Aj na Poste pre teba som bola, to bola sranda pocuvat tam tie dochodkyne v publiku ako ohovorali ucinkujucich