Mám taký vačší problém. Pred dvomi rokmi mi operovali nohu (Achilovu šlachu) a zostala mi po tom nepekná jazva na lýtku (asi 5 cm). Je stále tmavá aj napriek tomu, že si ju natieram nejakým krémom, ktorý má spôsobiť blednutie. A ešte mám jednu pod kolenom
Nemyslím si že by práva táto jazvička spôsobila to že by si nejako odplašila svojich nápadníkov. Nemusíš mať z toho komplexi - veď nikto nie je dokonalý.
Musíš si vravieť že tá jazva je malá, nevidieť ju, neprekáža mi!! A uvidíš že tvoje sebavedomie sa zvýši a už ťa kdejaká jazva na nohe nebude ani zaujímať.
To nie je nic. mam nieco 100 razy horsie nez ty a nepomoze mi ani to stazovanie a neviem co. POdstatne je to, ze som zatial o tom nic nepisal . Vsa sa s toho nedjeme teraz posrat. a ani ty. Proste je to len malicka vec. a ludia ... nech sa pozeraju. aspon niedke sa budu, ked nie hore tak dole. kazdemu sa ine paci. vsakze
bývalá spolužiačka mala jazvu na nohe a nik jej na to nepovedal ani slovo. čo je to za obmedzenosť posudzovať ľudí podľa jazvy?
a ak chceš rovno príklad, ja mám jazvu po odstránení znamienka, je na rebrách, má asi tak 3cm a je dosť jasná, no nezabráni mi predsa žiť plnohodnotne...od kúpania na kupku až po intímne chvíľky s priateľom, ak to tak mám nazvať - preboha, veď je to len jazva...
btw mi napadlo, že jazva, čo mám na chrbte (asi 4 cm) sa nejako až moc podozrivo páči môjmu priateľovi. Láska je zvláštna, zamilovaný človek sa dokáže zamilovať do "nedostatkov" svojho partnera
ach jo co tam po nohe, ja mam velikansky nos a nejak sa skusam s nim stotoznit , tez mam dost tazky komplex, kasli na nohu..to si si sama vsugerovala ze ti tam kazdy kukučkuje..
ja mam na lakti 3cm /co sa mi zodrela koza na masso/a teraz tam mam stale akoby jazvu...a bude to trvat asi niekolko rokov kym nadobudne farby ako kedysi...
ale chapem ta...ja by som sa tym nejak nesral koli ludom bo ja mam ludi casto v pci ale tak ty asi ne...ale o toho nejakeho chalana nedojdes ak nebude povrchny debil...
aj ja mám jazvu na chrbte po odstránení znamienka...môže mať tak 2 cm do dĺžky a 1 cm do hrúbky keďže sa mi počas spánku roztrhla...a nič si z toho nerobím...dokonca mi to vôbec neprekáza...a to znamienko bolo oveľa menšie a mala som komplexy...a mám aj na bruchu jazvu po odstránení slepého čreva...to mi taktiež vôbec neprekáža...a keď mám kratšie tričko a na bedrách nohavice je ju vidno....kamaráti sa ma opýtajú či mi vyberali slepáka ja poviem že hej a žijeme ďalej...
ja mam zjazvenu asi tretinu chrbta, lebo som vyrastol rychlejsie ako to zvladala moja koza. Cize ked ma niekedy vidie ludia bez tricka, tak maju blbe poznamky, ze ci som sa bicoval alebo nieco take. Ale nezmenim to, tak na to proste z vysoka seriem
Ale môžem zodpovedne prehlásiť, že strie sa mi zjemnili športom, takže už je to viac-menej okej...ale tak...mne sa posralo viac vecí tým, že som prirýchlo vyrástla. Napr. taká chrbtica, takže strie sú fakt minimum, čo ma trápi...
nepochopila som dôvod prečo by si mala kvôli tomu stresovať...
mne operovali pred dvomi rokmi koleno kvôli roztrhnutým väzom a mám tam dve 5 cm jazvy a ešte po boku 2 malé jazvy, ktoré mi zostali po laparoskopii... nevyzerá to podľa mňa práve najlepšie, ale myslím si, že existujú aj oveľa horšie prípady ako sú moje 2 jazvy, takže chill out baby... myslím si, že chalan, ktorý ťa odmietne len kvôli tomu, že máš nejakú drobnú chybičku krásy ti absolútne za to nestojí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vlasmi ju nezakryjem, ale nejako ma to nesere
Musíš si vravieť že tá jazva je malá, nevidieť ju, neprekáža mi!! A uvidíš že tvoje sebavedomie sa zvýši a už ťa kdejaká jazva na nohe nebude ani zaujímať.
a čo sa týka ľudí, čo sa po tebe obzerajú, tak oni závidia
a ak chceš rovno príklad, ja mám jazvu po odstránení znamienka, je na rebrách, má asi tak 3cm a je dosť jasná, no nezabráni mi predsa žiť plnohodnotne...od kúpania na kupku až po intímne chvíľky s priateľom, ak to tak mám nazvať - preboha, veď je to len jazva...
ale chapem ta...ja by som sa tym nejak nesral koli ludom bo ja mam ludi casto v pci ale tak ty asi ne...ale o toho nejakeho chalana nedojdes ak nebude povrchny debil...
A ak by niekomu vadila tvoja jazva,určite to nebude ten pravý!Takže žiaden strach,jasné?
hmmm aj ja mám asi 6 cm jazvu pod ľavým kolenom zvykla som si nič iné sa nedá robiť
zijem tak ako predtym
Ale môžem zodpovedne prehlásiť, že strie sa mi zjemnili športom, takže už je to viac-menej okej...ale tak...mne sa posralo viac vecí tým, že som prirýchlo vyrástla. Napr. taká chrbtica, takže strie sú fakt minimum, čo ma trápi...
mne operovali pred dvomi rokmi koleno kvôli roztrhnutým väzom a mám tam dve 5 cm jazvy a ešte po boku 2 malé jazvy, ktoré mi zostali po laparoskopii... nevyzerá to podľa mňa práve najlepšie, ale myslím si, že existujú aj oveľa horšie prípady ako sú moje 2 jazvy, takže chill out baby... myslím si, že chalan, ktorý ťa odmietne len kvôli tomu, že máš nejakú drobnú chybičku krásy ti absolútne za to nestojí...