Ahojte,
budem meniť občiansky aj pas a myslím, že minimálne ten občiansky musím hneď aj odovzdať a budem mať len náhradný doklad (bez fotky), viete niekto, či je možné voliť aj s týmto dokladom?
2. otázka mojich komplikácií nižsie
Občiansky idem meniť kvôli zmene trvalej adresy. A teda neviem, či mám ísť stále ísť voliť na pôvodný volebný obvod, alebo už ten nový, kam patrím podľa novej trvalej adresy.
Pevne verím, že je tu nejaká dušička, ktorá robila vo volebnej komisii alebo vie, ako by som mohol odvoliť bez stresov a plaču Som vopred vďačný za akékoľvek rady
ja by som sa spytal priamo tam kde si si dal robit novy OP. ale ak mas v ruke ten papier ako doklad ze cakas na novy OP tak to preukazes pri volbach. miesto ti nepoviem
osobne odporúčam vybaviť si voličský preukaz, nech môžeš voliť kdekoľvek, preukázať sa potom môžeš akýmkoľvek dokladom totožnosti, napr. aj tou náhradou občianskeho, alebo vodičským.
1. ak je uradnik normalny tak ti ponecha stary OP a odovzdas ho az pri prebrati noveho, lebo s tym papierom si mozes akurat vytriet zadok
2. ja by som isla volit na novy volebny okrsok, resp. vzdy pred volbami hadzu do schranok papiere, kde je tvoja volebna miestnost. ale ked uz, tak naj volba je ten volicsky preukaz.
Ja ked som si menila obciansky ninuly rok tam mi nechali stary zatial co sa vybavoval novy a az ked som isla pre novy som odovzdala stary, vopred odovzdas a da ti papier len vtedy ak ten stary je uz neplatny
@deficit respekt, ja som bola v komisii na komunalnych a este niekedy v zivote sa na to este dam, ale potrebujem riadnu pauzu, to bol fakt extremny sport (boli sme tam 22 hodin, nadranom som podavala prvu pomoc a volali sme zachranku a este do toho som umierala na menstruacne krce )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Pevne verím, že je tu nejaká dušička, ktorá robila vo volebnej komisii alebo vie, ako by som mohol odvoliť bez stresov a plaču Som vopred vďačný za akékoľvek rady
2. ja by som isla volit na novy volebny okrsok, resp. vzdy pred volbami hadzu do schranok papiere, kde je tvoja volebna miestnost. ale ked uz, tak naj volba je ten volicsky preukaz.