Zdravím všetkých, mám problém a viem že to by sme si mali vyriešiť mi dvaja, ale fakt som bezmocný... Ide o to že chodím s dievčaťom cca 7 mesiacov, ale pozname sa už niekoľko rokov
No a ja som asi nadržaný (asi každý chlapec ... Takže už vam
Tak ono mi príde vždy dosť divné keď to nejde akosi prirodzene vo vzťahu. Veď tak proste raz začas musia bozky prerásť do niečoho váśnivejšieho. Možno sa len velmo krotíš a vela nad tým premýšlaš, šak ju skús občas rozvášniť, bozkávať na krk, poriadne stískať a potom šup ho ruku pod tričko.
jasné že sa s ňou o tom pozhováraj...7 mesiacov je fakt veľa (aj na 15 ročných ľudí poslednú dobu )
keď sa jej na to opýtaš nemáš čo stratiť buď zistíš, že je rovnako nadržaná ako ty a chce aby si z nej vyprášil dušu DD alebo si ešte počkáte. Ale aspoň budeš vedieť ako na tom ste
Co tak skusit petting ? Alebo oral? Nemusis mat s nou hned sex. Nechce sa mi verit, ze by potom casom nechcela viac........alebo sa s nou o tom normalne porozpravaj. A ak mas 15 a ona je rovnako stara/mladsia aj v tom moze byt dovod ze to nechce, je to na nu skoro
Najprv som chcel byt ustipacny a sprosty, lebo si taky mladas. Ale vystupujes relativne inteligentne co ta cti a ziskal si si moju nasledovnu relativne normalnu odpoved...
Urcite sa s nou o tom porozpravaj.
Bud chlap.
Vyjdi s tym, ze ta to trapi ako prvy.
Rozpravaj sa s nou o tom, ako o uplne normalnom fakte. Je to predsa len jedna zo zakladnych ludskych potrieb a forma lasky, ktora k vstahu neodlucitelne patri.
(Aj ked ja by som este pockal v tvojom veku, ale ked uz sa neda...)
Opytaj sa jej, ci ak budete mat sukromie jej nebude robit problem, ak sa trosku pomaznate.
(Postartate jeden o druheho. Petting etc.)
Nemusite hned sulozit.
Zistis aky ma na to nazor, mozno ju nieco trapi...
V konecnom dosledku ale budes mat pokoj na dusi, lebo ziskas odpoved.
@ironhide presne, rpeco musite hned sulozit?...ved to nie je ejdine vychodisko, existuju rozne a velmi prijemne praktiky (petting, oral.....)....netreba na to hned skocit, potom ta to mozno rychlejsie prejde...vies ako sa hovori, pomaly dalej zajdes ....
Po toľkom čase ste už mali byť v sebe. Choď na to pomaly, hladkaním, bozkami, potom sa začni venovať prsíčkam a myslím že po čase bude taká vzrušená, že to bue chcieť viac ako ty.
Dobre všetci píšu len o tebe a čo máš robiť a bla bla bla...ale čo ona? Úprimne mňa v 15tke ani nenapadlo s niekým sa vyspať...no síce s nikým som nebola 7 mesiacov ale tak ..porozprávaj sa s ňou...fakt za to nič nedáš....najdôležitejšie je sa rozprávať
tiež som bola teliatko čo si všetko nechávalo pre seba a potom to tak aj dopadlo vždy ale ale ale ..koľko je hodín , deväť
Uvedom si, že máš iba 15 (ona asi podobne), t.j. ani 7 mesiacov nemusí byť dosť dlhá doba na to, aby sa ona rozhodla, že s Tebou chce mať sex, lebo predpokladám, že ešte nikoho nemala.
Skús sa s ňou o tom porozprávať, ako napísal nobile a uvidíš. Ale počítaj s tým, že asi budeš musieť ešte čakať.
moj chlap prvy na to čakal skoro rok a mala som 16 pre boha čo je na tom staromodne? ste mladí nemate sa kam ponahlať a ty bud chlap a normalne sa jej priamo spytaj ci to chce alebo chce este pockat a ci sa jej to paci alebo chce nieco skusat alebo nie alebo chod jednoducho priamo na to a z toho bude najviac nanana a uvidis ci sa jej to bude pacit
do tohto nemám moc čo hovoriť ale ja si myslím že ak je ti blbé sa o tom s ňou rozprávať tak ju skús zviesť bozky a dotyky spravia fakt veľa a ak bude aj tomu odolávať tak máš odpoveď aby si počkal...lebo možno len čaká kedy začneš ty alebo neviem čo i keď patnásť rokov to má oukeeey
noo hej pozri, ste ešte obaja mladí, tak sa netreba nikam ponáhľať, nepočúvaj na svojich kamarátov, chvíľku ešte počkaj, všetko príde samo, ale súhlasím s názorom nadomnou, nežné dotyky a bozky urobia veľa a ak to nebude chcieť iste ti to naznačí resp. povie (pochybujem že to nebude chcieť) nemaj stres bude všetko ok ... chvíľka trpezlivosti
Myslím, že 7 mesiacov je dostatočne dlhá doba na to, aby ste sa mohli porozprávať o čokomkoľvek. A o tomto taktiež. Určite by ste sa mali pozhovárať a zistiť obaja, na čom ste.
@mia246 ty ked si mala 15 tak bol rok 2008. V dnesnej dobe sulozia bezne osmaci cez velku prestavku Ina doba. Ja som v svojej 16ke tiez este nemal sex a ani mi to nechybalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
keď sa jej na to opýtaš nemáš čo stratiť buď zistíš, že je rovnako nadržaná ako ty a chce aby si z nej vyprášil dušu DD alebo si ešte počkáte. Ale aspoň budeš vedieť ako na tom ste
ale som staromodna a koniec koncov som tiez prvy mala v 15, takze rob si co chces
Urcite sa s nou o tom porozpravaj.
Bud chlap.
Vyjdi s tym, ze ta to trapi ako prvy.
Rozpravaj sa s nou o tom, ako o uplne normalnom fakte. Je to predsa len jedna zo zakladnych ludskych potrieb a forma lasky, ktora k vstahu neodlucitelne patri.
(Aj ked ja by som este pockal v tvojom veku, ale ked uz sa neda...)
Opytaj sa jej, ci ak budete mat sukromie jej nebude robit problem, ak sa trosku pomaznate.
(Postartate jeden o druheho. Petting etc.)
Nemusite hned sulozit.
Zistis aky ma na to nazor, mozno ju nieco trapi...
V konecnom dosledku ale budes mat pokoj na dusi, lebo ziskas odpoved.
Prajem vela stastia
ale inač ako @5 smelo do toho chlape
Proste to nadhod, tvoja frajerka na to urcite nejaky nazor ma x) Mozno skutocne chce, aby si z nej vyprasil dusu XD
tiež som bola teliatko čo si všetko nechávalo pre seba a potom to tak aj dopadlo vždy ale ale ale ..koľko je hodín , deväť
Uvedom si, že máš iba 15 (ona asi podobne), t.j. ani 7 mesiacov nemusí byť dosť dlhá doba na to, aby sa ona rozhodla, že s Tebou chce mať sex, lebo predpokladám, že ešte nikoho nemala.
Skús sa s ňou o tom porozprávať, ako napísal nobile a uvidíš. Ale počítaj s tým, že asi budeš musieť ešte čakať.
mám potrebu vyspovedať sa po čítaní takýchto výrazov