ja newem preco ale nemam velmi v oblube ked mi chlani davaju komplimenty tak raz za cas nepoviem alekedsu aj nejakytraja za dntak a idem z toho zblaznit
verte ze pride cas ked sa vam bude aj za tym najmensim komplimentom cniet, tak by ste si ich mali radsej uzivat kym nejake su; kompliment je forma pochvaly resp. poklony a budte si iste ze cim dalej tym viac je clovek menej a menej objektom pochval a ucty prave naopak
Už prichádza k tomu že babám sa nič nepáči dokonca ani komplimenty. Nie že by ste si vážili že niekto má tú snahu aspoň niečo pekné vám povedať keď už nič viac, ale ani to sa vám samozrejme nepáči pretože vám to povedal už 10 to isté tak už to zrazu trápne. Tak prestaňte koketovať s 10 a možno sa vám to prestane zdať trápne. Budete rady že vám to povie aspoň jeden.
@27 Súhlasím, ale predsa len by mohli chalani trochu preskúmať pole kreativity Ja mám rada komplimenty, ktoré platia na mňa a nie na stovku ďalších, podľa príležitosti :/
neverim ze da dakomu nepacia komplimenty ...ked to neni prehnane tak je to pekne, zlate, mile... ...ja som mimochodom tiez davno ziadny nepocula ...zvykam si
Teda babenke ktoru vobec nepoznam pokojne a o par sekund uz aj zabudnem, ale najlepsej kamaratke ktoru mam skutocne rad do teraz najkrajsie co som jej povedal bolo (strigulka) jednoducho to nedokazem.
ja nejako neviem prijimat komplimenty...ale tak ked od frajera tak sa potesim(keby nejaky frajer bol ...ale tak..ja ich vacsinou nepocuvam ja pocuvame nejake dristy od spoluziakov...typu...mas usmev ci zuby ako hviezdy...zlte a tak daleko od seba!!!!....vtedy by som ich najradsej zahlusila...krpcov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
komplimenty sú fajn, ak sú "k veci"
To je to čo hovorí Ander z Košíc každú noc?
Tak tak, Eržika je to
No tak v tomto sa ani divá sviňa nevyzná
Teda babenke ktoru vobec nepoznam pokojne a o par sekund uz aj zabudnem, ale najlepsej kamaratke ktoru mam skutocne rad do teraz najkrajsie co som jej povedal bolo (strigulka) jednoducho to nedokazem.