pardon, na tú možnosť som zabudol.tak dohoda KTO ODPÚŠŤA NIEKTORÝM ĽUĎOM A IBA NIEČO, nech napíše sem do diskusie "NN", co znamená niekomu niečo. to by mohlo zabrať, aj keď to nepokrýva všetkých, ale aspoň ako tak
nezabudame?? no tak,ze ak nam niekto sposobil naozaj nieco skarede, tak hoci tomu cloveku odpustis, vzdy ti to moze zostat v pamati..a v niektorych momentoch si na to vzdy spomenies
neodpustajte nikomu. lebo vsetci su hajzli. a ked im budete odpustat, zvyknu si na to, a potom sa nedockate nicoho ineho, len zneuzivania, podjebavania, sklamania.
takze ludia su HAJZLI a ja uz budem verit len a len mojmu psovi!!!
@15 takí ľudia totiž neexistujú. možno jeden z milióna.
a môj problém nie je, že nikomu nič neodpustím, ale to, že sa neviem hnevať, a odpúšťam veľmi rýchlo (okrem výnimiek, ktoré u mňa raz a navždy skončili).
...a suhlasim s luc.kou... ono ked zacnete niekomu odpustat, tak si na to ten dotycny zvykne a vzdy ked nieco spravi, mu bude jasne, ze mu bude automaticky odpustene... preto berem ludi s veeeeelkou rezervou.
kto podrazi raz podrazi 100 krat.... odpustit v pravom slova smysle nie je problem ale dvere mojej osobnosti su pre cloveka ktory ma vaznejsie sklamal uzavrete navzdy a uprimne neocakavam od nikoho ze by koli strate mojej doeveri nezaspal....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
takze ludia su HAJZLI a ja uz budem verit len a len mojmu psovi!!!
čiže niekomu niečo
a môj problém nie je, že nikomu nič neodpustím, ale to, že sa neviem hnevať, a odpúšťam veľmi rýchlo (okrem výnimiek, ktoré u mňa raz a navždy skončili).