trénerovi lebo im kázal hrať hru akú oni hrať nevedia..a natrieskal tam staré polená namiesto mladých z extraligy...Ďalej furt menil formácie a potom sa tí hokejisti nestihli ani okukať, a hneď už boli v inej trojici.. dalej mohol dať do brány budaja. však videl, že halákovi nejde karta..a večná korupcia Hossovcov /Marcel Hossa/ , však od nich tamboli aj lepší, vlasnte marcel bol najslabší..tomu :p
Hraci za to nemozu, podla mna sa snazili ako vedeli, taktiez maju svoje roky a pri tom tlaku, aky bol na nich vyvinuty sa im ani necudujem, kazdy od nich predsa ocakaval vitazstvo.
Ja by som vymenil aj trenera a nechal by som priestor mladym hracom, nech sa zaucia a za par rokov mozu byt na vrchole oni. Z nasej repre by som nechal len par hracov. Do branky Halaka alebo Hudacka, oni su sikovni
trénerovi ! ako môže slovákov trénovať cudzinec? .. nech sa ide radšej schovať aj tak ho moc nepočúvali skôr to bolo o ich snahe a pochybujem že on im donútil do hlavy aby sa snažili to chce proste trénera, čo ich bude trénovať rok dopredu a nie mesiac ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Len amater si moze mysliet ze byt doma je nejaka vyhra
Ja by som vymenil aj trenera a nechal by som priestor mladym hracom, nech sa zaucia a za par rokov mozu byt na vrchole oni. Z nasej repre by som nechal len par hracov. Do branky Halaka alebo Hudacka, oni su sikovni
ved ziadne ine muzstvo nehra utok tak ze nahodi puk a potom hra za branou..ako idioti si posuvaju puk po mantineli
ten trener poriadne dosral poslednu sancu na dobre umiestnenie. hlavne mi bude luto tych, ktori sa s reprezentaciou lucia