uprimne , kto nemá rád užasnu Lady Gagu ??? hmm ??? pomohla skoro celemu svetu aby vyzil .,.. len v pohode prispela v haiti 500 000 milionov dolárov !!!!! a pre japonsko tiežžž !!! proste je super a ma aj super piesneee aj vidááááááááá Raz sa s nou str
Ja ju nahodou mam rada je crazy, taka ina a možno aj prave preto že toľko ľudi ju nemusi sa mi tak pači ja som sice vo všeobecnosti orientovana na rock, metal a taketo tieto veci, ale gaga je moja najobľubenejšia spevačka ale zas všetko v ramci normy a nejdem sa za ňou potrhať ako autor tejto diskusie a je pravda že Alejandra možem ako jednu z mala pesničiek počuvať každy deň a proste sa mi nezunuje a klip je k tomu mega
je fakt taak ina taka sovjska taka che byt moc originalna dako ale ked si oblecie ddaktore take veci az moc nechutne.. neviem.. zvlastna je to osoba ale daktore pesnicky ma fajn.. ..a tosom ani nevedela ze prispela
mám ju úprimne rada.....a všetci čo tu píšu že nie,chodte si tajne vymazať jej albumy z počítačov a hudbu z prehrávačov!!! uznávam ju,ale fakt.najprv som ju nemala rada....
Je to len obchodny tach. Dala im peniaze len preto, aby sa zviditelnila a aby sa potom predali jej albumy. Chce sa preukazat aka je uzasna hviezda. To jej extravagantne obliekanie chce na seba len upozorniť.
@veronicaurban ja si myslím, že je úplne jedno aký ťah to bol, hlavne že peniaze išli tam kam majú. a príčinu majú obete v piči. cize podla mna je jedno preco to urobila, hlavne ze to urobila, aj ked uprimne, ja som sa o tom dopocula az teraz, ze ona darovala niekde peniaze
žena, ktorá dokáže do sračiek ako je pop, vkĺznuť to, načo by boli hrdý aj najtvrdší Death-metalisti
smejem sa, strašne sa smejem keď si ju decká, alebo hocijaký diskofilík spieva. Staré mami by boli hrdé, že niečo také ako je ospevovanie satana a iné protináboženské symboly si vkladáte do huby
@lenkaska1 Sa trochu ukludni preboha, za prve, ja si tu mozem pridat co chcem, lebo je to ze DISKUSNE FORUM a ako viem, nespravila som tym nijaky zavazny zlocin
a po druhe, pokial si si tu parodiu pozrela, vypocula a mas aspon minimalne znalosti z anglictiny, mohla si si tam tu vetu o "scary monster" vsimnut
veľmi uznávam, že si na seba berie všetku ,,špinu" aby ukázala zakomplexovaným loserom ako byť sám sebou, nech už to ,,sám sebou" znamená čokoľvek.........veľmi dôležitá spoločenská funkcia
a nepáčia sa mi tí jej manažéri, ktorí Weird Alovi nedovolili dať paródiu Perform this way na jeho album......keď sa to Gaga dozvedela, hneď to napravila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Nie Gagu nemá rád, pretože nemám rád SUPERkomerčný pop
a je anti-sexy
Ehm...k otázke
Niektoré pesničky má fajn
žena, ktorá dokáže do sračiek ako je pop, vkĺznuť to, načo by boli hrdý aj najtvrdší Death-metalisti
smejem sa, strašne sa smejem keď si ju decká, alebo hocijaký diskofilík spieva. Staré mami by boli hrdé, že niečo také ako je ospevovanie satana a iné protináboženské symboly si vkladáte do huby
Inak máš pravdu, kto už je z nás pravý katolík
a po druhe, pokial si si tu parodiu pozrela, vypocula a mas aspon minimalne znalosti z anglictiny, mohla si si tam tu vetu o "scary monster" vsimnut
a nepáčia sa mi tí jej manažéri, ktorí Weird Alovi nedovolili dať paródiu Perform this way na jeho album......keď sa to Gaga dozvedela, hneď to napravila
viďte