@poke je to v podstate jednoduché... zamedituj si, uvoľni sa, na nič nemysli, oslov ich v mysli, vyšli k nim myšlienku, že máš záujem o kontakt, niekto by sa ti mal ozvať a keď nie, nič sa nedeje ja som sa napojila až po niekoľkých týždňoch, musela som pravidelne meditovať a nejako to prišlo samo... hlavne musíš veriť a nesmieš sa báť
zrovna včera sme sedeli s ET-m na pive, sa akurát sťažoval že u nich zdražujú clo na cigy, tak som mu dal dve krabičky, čo mi zostali z Ukrajiny...ET, ak to teraz počuješ, nevyfajči to celé naraz, ok?!!
@coleshepter no ak mas 9 rokov tak v pohode ...ak mas aspon 15 tak je to velmi obmadzeny pohlad na vec a velmi stary pohlad ...sledovat markizu a novy cas nestaci ... ale je to tvoja vec len ma zarazilo ze niekto este s takymto nazorom existuje
Hej a celkom bežne...mám korene aj na Marse a keďže už Mars nieje považovaný za planétu nečudujte sa že som zaostalá...Mám tam tetu Guagjian a ešte pár bratrancov a sesterníc ale nič vážne..dokonca som odtiaľ mala aj priateľa Ingšina ale zlyhala nám komunikácia a družice boli drahé...láska na diaľku sa nevypláca
@coleshepter tak narychlo som ti nasiel jednu z najpravdepodobnejsich hypotez ktoru si v dnesnej technickej dobeovela lahsie predstavis ako tomu bolo pred 50 az 100 rokmi... obsahuje viac logickych dokazov ako cela biblia
@coleshepter Tak ty si dobre mimo...o existencii mimozemskej civilizácii pochybuješ ale nepochybuješ v existencii Boha? tak tomuto sa hovorí logika ala...radšej pomlčím...
@coleshepter nikto z toho scifi nerobi ty to beries ako scifi ....scifi je ze prehovorila kometa na nejakych pastierov .... sa zamysli ako by asi opisali tryskove lietadlo alebo americku vesmirnu raketu domorodci v amazonskom pralese ktori nikdy nieco take nevideli ...o evolucii ci to je pravda alebo nie sa mozme hadat do konca sveta ... radsej sledujme ine fakty ...ale napriklad uz teraz sa 25% ludom netvoria zuby mudrosti pretoze ich nepotrebujeme
scifi je ze niekto otehotnel len tak a liecil z bozej lasky ....je zaznamenany pripad unosu dvoch ludi ktori len vedeli ze nieco videli ale nevedeli ze boli uneseni priznali to az pod hypnozou vies co je to byt pod hypnozou ?? v hypnoze hovoris len velmi silno vsugerovane veci ale to robia len blazni alebo hovoris pravdu hoc si nanu nevies spomenut ich vysluch dvoch osob bol identicky !!... ale co som chcel povedat jednej z osob bola vpichnuta ihla do tela ked ju to zabolelo tak ten moj scifi ufon jej dal ruku na hlavu a bolest okamzite prestala ... dobra podobnost s jezisom alebo nie ??
ja ta nechem presvedcit ze biblia klame alebo nieco take ja verim takmer vsetkemu co sa v biblii pise ja ti len ukazujem iny pohlad, logicky pohlad ....sami teologovia priznavaju ze biblia je pisana ludmi je tam vela veci ktore nevedia vysvetlit a vzdy beru do uvahy ze tie listiny boli prepsovane zmene atd ... ludia v vyspujuci ludia len opisuju veci ktore videli ale nevedia ich opisat ...ako by si opisala laser, televiziu, elektricku, radio domorodcovi z amazonky ??
@coleshepter Je to príliš dlhé a rozhodne sa mi tam nechce čítať tie náboženské brainwashingy ako "Duch svätý, Svätý Peter" atď...
Hovorím len o tom, že ak veríš v Boha (ktorého existencia sa nijako nedá dokázať) a neveríš v mimozemskú civilizáciu (ktorá by sa dokázať dala, avšak ľudstvo je nato ešte príliš zaostalé, technicky nerozvinuté atď...)tak potom je tvoja logika pomerne...neobvyklá.
Milujem tie reči ľudí, snažiacich sa preukázať existenciu Boha...no to som zvedavý ako to asi chcete spraviť...
@coleshepter Ok povedzme teda, že ja nezasvätená a hlúpa ovečka tie "dôkazy" nevidím...kde sú? Aké sú? Prezradíš mi ich? Povieš o aké dôkazy ide, nech to aj ja konečne pochopím a osvieti ma?
Nie, to sa veľmi mýliš...nemusel ich stvoriť niekto...veci vôkol nás počnúc malým chrobákom a končiac samotným vesmírom mohol vzniknúť úplne iným spôsobom ktorý si ty, ja, ktokoľvek tu na našej Zemi ani len nevie predstaviť...človek má obmedzené myslenie a nie je v jeho možnostiach a silách tomu porozumieť...
Ľudia si tak vytvorili ikonu Boha a náboženstvo ako možné vysvetlenie toho všetkého (ktoré však nie je pravdivé) Vesmír má iný zdroj svojho pôvodu
@firestorm Haló Boh stvoril ľudí, nie ľudia stvorili Boha. Ja sa nechcem s tebou o tom dohadovať, ja nemám taký dar reči ako ty ( inak za to môžeš ďakovať Bohu ) Skrátka koľko ľudí, toľko názorov (presne tak @sugy1 )
Môžeme len čakať na súdny deň a všetci sa dozvieme pravdu, všetci dostaneme možnosť uveriť tomu správnemu.
Vesmír ma iný zdroj pôvodu...takže ani nie mimozemšťania, ani nie Boh, ani nie náhoda...ale už dačo iné vymýšľaš?
Máš pravdu, naša myseľ je príliš obmedzená, aby sme to dokázali pochopiť...
Hlúpy obmedzený jedinec, ako som ja, môže vychádzať len z článkov, predstavivosti, rôznych tvrdení a vlastného pocitu pravdy...
ako napríklad, že niekto má jeden deň stigmy ako mal Ježiš, ktoré tak ako sa objavili, tak nepochopiteľne aj zmizli...že sa dejú uzdravenia a rôzne iné "zázraky", že sochy plačú krv atď, že ľudia sú varovaní pred nebezpečenstvom, a môžem pokračovať do nekonečna a jediné, čo ty povieš : ahá, to je dielo tých takzvaných Mimozemšťanov, ale ja skôr uprednostňujem pojem Nadzemské bytosti, ako mimozemské...
ale no tak nič...počkajme, uvidíme veľké prekvapenie teším sa
@coleshepter Ehm...neviem čo sem pletieš mimozemšťanov stále...ja som ich v mojom predchádzajúcom príspevku nespomenul ani raz...tieto fenomény a podivné zjavenia mnohokrát nie sú ničím iným ako len vnútornou fixnou predstavivosťou dotyčného/dotyčnej, ktorí chcú veriť tomu, že sa im prihovára Boh (alebo iný sväty), ktorí chcú veriť tomu, že sa udial zázrak...v obyčajnej dúhe alebo odraze svetiel vidia Pannu Máriu, v obyčajnom prírodnom úkaze vidia zázrak...atď...
A Boh stvoril ľudí...aha...ak by vesmír teda vznikol Big Bangom, tak Boh je tým pádom práve tá hmota, ktoré explodovala a následne sa začala šíriť a šíriť a expanzne sa rozpínať to vzduchoprázdna, ktoré tú hmotu do tej chvíli obklopovalo. Netvrdím, že tak vesmír vznikol...je to iba jedna z možných potenciálnych teórii, ktorým ja neverím...ale rovnako tak neverím, že prišiel Dedko na obláčiku, luskol prstami a začal tvorivo produkovať plody vôkol seba tak, ako to je vykreslené v Biblii *lusk* "budiž svetlo!" a bolo svetlo...
Akože sorry...ale toto fakt ne Žiadne dôkazy neexistujú...keby existovali, tak sa o Bohovi vie, píše všade, sú sprostredkované fotografie, články a pod. Tie články, o ktorých ty hovoríš a ktoré prezentuješ sú len špekuláciami a domnienkami...teóriami...rovnako tak ako aj mnohí píšu články o tom, ako sa údajne stretli s "Bigfootom" ako videli "Loch Nessku" či inú bájnu bytosť...
@firestorm Nie, len nebudem hovoriť človeku veci, ktoré nechce počúvať..ako hrach na stenu hádzať...každopádne, môžeš vyskúšať debatný turnaj, určite budeš mať úspech
@coleshepter To s tým hrachom môžem povedať ja o tebe...sfanatizovaní ľudia proste len slepo hlavou udierajú do rovnakého múru a slepo si uctievajú svoju "jedinú pravdu" ...
@coleshepter ja slovo mimozemstan nad slovo boh nepovysujem ja ich davam do roviny ...tie placuce sochy snad nemyslis vazne a uzdravovaie som ti ukazal ako to mohlo byt a prsvdepodobne aj bolo ...a este jedna vec preco sem pleties argument ze aj mimozemstanov musel niekto stvorit ?? ty vies ako sme vznikli ?? ty vies ako vznikli oni ?? preco je toto hlavny argument ked ho ani nevies dolozit ?? vies preco verim verzii ze jezis bol mimozemstan ?? pretoze existuje viac dokazov ze mimozemstani existuju ako dokazov ze neexistuju ... dokaz ze neexistuju prakticky neexistuje nieje ani len hypoteza preco by nemali existovat ...uvediem priklad obyvatelia v americkom meste pozorovali ufo videlo ho polovica mesta vratane guvernera statu to je ako prezidnet daneho statu ...naozaj si myslis ze si to tolko ludi vymyslelo ?? kto videl boha ?? komu sa stal zazrak ak sa onho modlil ?? kto ?? obidvaja hovorime o tom istom len z ineho pohladu ja z racionalneho ty cakas na zazraky ak ches vysvetlim ti aj nebo a raj ktory ma nastat po smrti
@coleshepter Áno videl...teroristov, ktorí sú ochotní v mene svojho Boha sebaobetovať jak seba, tak desiatky či stovky ďalších iných nevinných ľudí, tí, ktorí vnucujú svoju ideológiu ostatným a vyvyšujú ju nad všetky ostatné - ostatné kultúry a náboženstvá považujú za menejcenné a podradné...mne tu nemusíš rozprávať o takýchto veciach...
Ale rovnakí "fanatici" sa nájdu aj u kresťanstva, aj všade inde náboženstvo samo o sebe je hlúpy výmysel ako odviezť pozornosť ľudí od riešenia problémov a hľadanie odpovedí na rozličné otázky reálnymi spôsobmi Náboženstvo sa drží svojich skalopevných, nemenných dogiem - nepodlieha zmenám a nespochybňuje sa v ňom nič. Čo je dané, to je dané - a beda tomu, kto sa pokúsi spochybniť slovo Božie. Zato taká veda, tá podlieha neustálym zmenám, bádaniu, skúmaniu atď...permanentne prehodnocuje svoje nálezy, stanoviská atď... veda>náboženstvo ->> veda doposiaľ nepreukázala existenciu Boha.
@coleshepter a ano ty si fanatik niekto kto ma v obrazku anjelicka a nevie ani len trochu uznat existenciu mimozemskeho zivota uz aj pri poznatku ze vesmir je nepredstavitelne velky je chore
@tromtodon prečo si každý myslí, že je to anjelik? je to proste dievčatko...a mám ho v avatare, lebo je to pekný obrázok
veľa ľuďom sa stal zázrak vďaka modlitbe
a rozhodne nie som fanatik, ja ťa o svojich názoroch nepresviedčam, ja ti ich hovorím, lebo sa na nich pýtaš...a ver si čomu chceš, maj si názory aké chceš, všetci sa aj tak na konci dozvieme jednu pravdu, či už bude moja, tvoja, alebo úplne iná a nečakaná.
nie si náhodou fanúšikom filmu Paul?
@firestorm Veda je fajn, ale veda nevie všetko...a takisto veda sa s Bohom navzájom nevylučujú...vypusť nachvíľu pojem náboženstvo a uvedom si, že to o čom tu ja hovorím je jednoducho viera, viera v niečo nadpozemské, viera v život s hlbším zmyslom, viera v život po smrti...viera v to, že tu na svete nie som len tak pre srandu...
vieš s koľkými vecami okolo náboženstva a cirkvi nesúhlasím...ako mi niektoré veci prídu choré...fanatici mi sú na smiech...nepáči sa mi, že je cirkev taká bohatá, že farár minule povedal, že je našou povinnosťou ísť dnes do kostola pod ťarchou ťažkého hriechu...nechce sa mi a fakt mám pocit, že viera by sa nemala spájať s povinnosťou, ale s akýmsi vnútorným presvedčením...
@coleshepter mam pocit ze moje prispevky absolutne necitas alebo citas len to co chces ...film paul sa mi pacil ako komedia .... pises ze veris v boha lebo ti to odpoveda na otazku ze tu niesi na svete len tak pre srandu ... v com sa zivot s bohom lisi od zivota nejakeho ateistu ?? tak ci tak si tu pre srandu ten tvoj svaty zivot sa zacina az po smrti tak naco si teraz tu ??? preco mas trpiet vsetky nastrahy sveta len kvoli tomu ze podla tvojej pravdy nejaka eva zjedla jablko ??? preco ta moze zrazit autobus preco mozes mat rakovinu a umriet v mukach a niketo v los angeles vo vile ??? preco si tu podla teba a podla biblie ??
co sa stane moslimmi ??? zabijaju ludi lebo maju vieru tak ako ju mas ty podla nich su samovrazedni atentanci takmer svatci ...mozu zato ze sa narodili v moslimskej krajine a tak ich to naucili ??? pojdu kvoli tomu do pekla ?? len preto ze dostali taku vychovu a nikdy nemali moznost citat bibliu ??, chudak ludia ten nas boh je teda ale pekne kruty ....
@tromtodon je jasné, že človek oháňajúci sa vedou a dôkazmi má viac a lepšie argumenty ako človek oháňajúci sa vierou v niekoho, koho nikto nikdy nevidel...ale nemusíš preto zo mňa robiť trafenú
@coleshepter samozrejme ze prestanem ak ta obtazujem ...ja som len ocakaval nejaku diskusiu a odpovede z tvojho pohladu ako silne veriaceho ...ale vidim ze ty nic nevies ze len veris ... verit to je to najjednoduchsie ..preco cirkev vyzaduje prave tu najjednoduchsiu vec a slubuje za to raj?? ale dost otazok...
@coleshepter jasne prepac nechcel som z teba urobit trafenu len som ti chel ukazat iny pohlad ..a cakal som nejaku diskusiu ...ja sklbujem nabozenstvo s ufo ..ver mi ze to nema daleko od seba ma to k sebe blizsie ako si myslis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Kontaktéri, napíšte aj vy niečo o vašich kamarátoch
@tromtodon co s tym ma markiza a novy cas? nic z toho nesledujem
@firestorm v niečom proste viem, že mám pravdu...či existujú mimozemšťania, to neviem, myslím, že nie..ale vieš kto existuje? Boh
a este nieco ak existuju ine bytosti ako ludia tak pochybujes ze su to mimozemstania ?? no ak ziju mimo zeme tak su mimozemstania ...ci ??
ale paci sa mi ze proste v niecom mas pravdu
» www.matrix-2001.cz/clanek-detail/4...
@firestorm kľud neurážaj ma, každý máme svoj názor
a keď už nič iné, tak skôr toto: » www.tlg.estranky.sk/clanky/Boh-a-mi...
Hovorím len o tom, že ak veríš v Boha (ktorého existencia sa nijako nedá dokázať) a neveríš v mimozemskú civilizáciu (ktorá by sa dokázať dala, avšak ľudstvo je nato ešte príliš zaostalé, technicky nerozvinuté atď...)tak potom je tvoja logika pomerne...neobvyklá.
Milujem tie reči ľudí, snažiacich sa preukázať existenciu Boha...no to som zvedavý ako to asi chcete spraviť...
a aká je tvoja logika, keĎ veríš v ufo a neveríš, že keĎ aj sú, tak ich musela asi niekto stvoriť?
keď hľadáš dôkazy, poobzeraj sa okolo seba, je ich všade plno
Nie, to sa veľmi mýliš...nemusel ich stvoriť niekto...veci vôkol nás počnúc malým chrobákom a končiac samotným vesmírom mohol vzniknúť úplne iným spôsobom ktorý si ty, ja, ktokoľvek tu na našej Zemi ani len nevie predstaviť...človek má obmedzené myslenie a nie je v jeho možnostiach a silách tomu porozumieť...
Ľudia si tak vytvorili ikonu Boha a náboženstvo ako možné vysvetlenie toho všetkého (ktoré však nie je pravdivé) Vesmír má iný zdroj svojho pôvodu
Jo a poprosím ťa o tie dôkazy okey? Díky...
Môžeme len čakať na súdny deň a všetci sa dozvieme pravdu, všetci dostaneme možnosť uveriť tomu správnemu.
Vesmír ma iný zdroj pôvodu...takže ani nie mimozemšťania, ani nie Boh, ani nie náhoda...ale už dačo iné vymýšľaš?
Máš pravdu, naša myseľ je príliš obmedzená, aby sme to dokázali pochopiť...
Hlúpy obmedzený jedinec, ako som ja, môže vychádzať len z článkov, predstavivosti, rôznych tvrdení a vlastného pocitu pravdy...
ako napríklad, že niekto má jeden deň stigmy ako mal Ježiš, ktoré tak ako sa objavili, tak nepochopiteľne aj zmizli...že sa dejú uzdravenia a rôzne iné "zázraky", že sochy plačú krv atď, že ľudia sú varovaní pred nebezpečenstvom, a môžem pokračovať do nekonečna a jediné, čo ty povieš : ahá, to je dielo tých takzvaných Mimozemšťanov, ale ja skôr uprednostňujem pojem Nadzemské bytosti, ako mimozemské...
ale no tak nič...počkajme, uvidíme veľké prekvapenie teším sa
A Boh stvoril ľudí...aha...ak by vesmír teda vznikol Big Bangom, tak Boh je tým pádom práve tá hmota, ktoré explodovala a následne sa začala šíriť a šíriť a expanzne sa rozpínať to vzduchoprázdna, ktoré tú hmotu do tej chvíli obklopovalo. Netvrdím, že tak vesmír vznikol...je to iba jedna z možných potenciálnych teórii, ktorým ja neverím...ale rovnako tak neverím, že prišiel Dedko na obláčiku, luskol prstami a začal tvorivo produkovať plody vôkol seba tak, ako to je vykreslené v Biblii *lusk* "budiž svetlo!" a bolo svetlo...
Akože sorry...ale toto fakt ne Žiadne dôkazy neexistujú...keby existovali, tak sa o Bohovi vie, píše všade, sú sprostredkované fotografie, články a pod. Tie články, o ktorých ty hovoríš a ktoré prezentuješ sú len špekuláciami a domnienkami...teóriami...rovnako tak ako aj mnohí píšu články o tom, ako sa údajne stretli s "Bigfootom" ako videli "Loch Nessku" či inú bájnu bytosť...
Blahoslavení tí, čo nevideli, ale uverili.
akože sorry, ale mne sa tiež nepáči čo hovoríš, nemôžem ti dať fotku Boha (tsss
Ďakujem za fajn pokec. AMEN
Ale rovnakí "fanatici" sa nájdu aj u kresťanstva, aj všade inde náboženstvo samo o sebe je hlúpy výmysel ako odviezť pozornosť ľudí od riešenia problémov a hľadanie odpovedí na rozličné otázky reálnymi spôsobmi Náboženstvo sa drží svojich skalopevných, nemenných dogiem - nepodlieha zmenám a nespochybňuje sa v ňom nič. Čo je dané, to je dané - a beda tomu, kto sa pokúsi spochybniť slovo Božie. Zato taká veda, tá podlieha neustálym zmenám, bádaniu, skúmaniu atď...permanentne prehodnocuje svoje nálezy, stanoviská atď... veda>náboženstvo ->> veda doposiaľ nepreukázala existenciu Boha.
veľa ľuďom sa stal zázrak vďaka modlitbe
a rozhodne nie som fanatik, ja ťa o svojich názoroch nepresviedčam, ja ti ich hovorím, lebo sa na nich pýtaš...a ver si čomu chceš, maj si názory aké chceš, všetci sa aj tak na konci dozvieme jednu pravdu, či už bude moja, tvoja, alebo úplne iná a nečakaná.
nie si náhodou fanúšikom filmu Paul?
@firestorm Veda je fajn, ale veda nevie všetko...a takisto veda sa s Bohom navzájom nevylučujú...vypusť nachvíľu pojem náboženstvo a uvedom si, že to o čom tu ja hovorím je jednoducho viera, viera v niečo nadpozemské, viera v život s hlbším zmyslom, viera v život po smrti...viera v to, že tu na svete nie som len tak pre srandu...
vieš s koľkými vecami okolo náboženstva a cirkvi nesúhlasím...ako mi niektoré veci prídu choré...fanatici mi sú na smiech...nepáči sa mi, že je cirkev taká bohatá, že farár minule povedal, že je našou povinnosťou ísť dnes do kostola pod ťarchou ťažkého hriechu...nechce sa mi a fakt mám pocit, že viera by sa nemala spájať s povinnosťou, ale s akýmsi vnútorným presvedčením...