Keď sa povie Druhá svetová vojna, každého napadne niečo v inej súvislosti...Či už je to Hitler, Osvienčim, Židovská otázka alebo boj o samostatnosť štátov, stále to je obdobie ktorým sme poznačení dodnes.
som cakal nejaky zaujimavy argument co vyvola diskusiu, ked som sem klikal... zbytocna tema. niet co rozoberat, lebo tu nieje podnet. spominat a lutovat sa da aj pri pomniku...
2. sv vojna bola výsledkom veľkej zrady dohodnutej medzi Nemeckom, Anglickom, Talianskom a Francúzkom. - Mníchovská dohoda -
...a mimochodom..nič proti Židom, ale čo tak
20 miliónov padlých občanov a vojakov ZSSR? hmm? stále sa hovorí o židoch, a pritom tí ozajstní hrdinovia boli práve komunisti a červená armáda ktorú sme tak neznášali 41 rokov (1948-1989). To boli záchrancovia sveta. Ak by sa podarilo dobyť Rusko, ktovie či by som tu dnes písal tieto riadky...
Sakul: keby nezautocil hitler na rusov stalin by zautocil neskor na nemocov... Takze rusi neboli taki svati jak si myslis a stalin zabil v gulagoch viac ludi jak hitler v 2. Sv.
Majlos: tomu názoru že by stalin zaútočil na nemcov no... sa iba pousmejem . To by sa nemohlo stať, lebo by bol Stalin považovaný za agresora ako tomu bolo proti Fínsku v r.1940. Za to bol ZSSR vylúčený zo spoločnosti národov. Ak by si Rusi trúfli na Nemcov, myslím že by to skončilo totálnou katastrofou pre Európu. Nemci by mali v prípade ich útoku plnú silu, čo by bolo neopísateľný masaker.
Sakul: Nehovorim ze Stalin chcel zautocit par tyzdnov na to, ako hitler spustil barbarosu, ale casom by to bolo nevyhnutne. A Stalin neveril tomu ze by Hitler zautocil, na co sa bohuzial spoliehal. A na to aj doplatil. A ty na to pozeraz z toho hladiska ze vies vsetky fakty a tie stalin nemal resp. si ich nepripustal aj ked tyzden dopredu vedel ze Hitler zautoci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A preco mali Nemci taky odpor k židom a romom...???
Ako sa mohlo vojne predisť?
A preco vlastne nemci vyhubili miliony zidov v koncentracnych taboroch po celej Europe
A inak uz daavno aj Nostradamus predpovedal, ze nejaky pan Histler sposobi 2. svetovu vojnu. A vraj ma byt este tretia.
odpor mali, lebo sa riadili nacistickou filozofiou, ktora je na tom viac menej postavena.
mohlo sa predist, keby Adov otec pouzil ochranu.
a koncentraky bolipreto po celej europe, lebo keby bol len jeden, bola by tam draha doprava...
ano, este stale si myslim, ze je to zbytocna tema
na margo nostradama, tretia ma zacat v roku 2011, takze precistite hlavne a nabruste savle.
...a mimochodom..nič proti Židom, ale čo tak
20 miliónov padlých občanov a vojakov ZSSR? hmm? stále sa hovorí o židoch, a pritom tí ozajstní hrdinovia boli práve komunisti a červená armáda ktorú sme tak neznášali 41 rokov (1948-1989). To boli záchrancovia sveta. Ak by sa podarilo dobyť Rusko, ktovie či by som tu dnes písal tieto riadky...