Ahojte, idete niekto na Rockovú jeseň v Bratislave, 30.10.2007?Bude tam skvelá skupina My Chemical Romance? Tak kto tam ide napíšte, chcem vedieť, či je risk tam ísť iba 3 baby.
haha blink je originalny a nikto nikdy pred tym nebol taky ako oni, ani hudobne, ani nijak inak.. A MCR sa hraju na emakov a pritom maju od ema hoodne daleko...
Tokio hotel bol svetoznamy? A kde v nemecku cesku a na slovensku? To je byt svetoznamy?
Blink ked zacinali hravat po vseliakych puboch, tak im zaplatili uz len za to aby prestali hrat a radsej si zbalili kufre a odisli. A z takychto loserov sa vypracovali na jednu z naj kapiel mainstreamovej sceny a to nemozes popriet.
Iste , že môžem , naj kapely mainstreamovej scény ? Podľa mňa nerobili kvaitnú hudbu.
Či sa to páčilo miliónom ľudí alebo nie , to mi je jedno , každý , kto sa hudbe naozaj rozumie a naozaj dobrí kritici by jednoducho povedali , že tá hudba je plytká.
To je tvoj subjkektivny nazor ja ti ho neberem, ale ako mozes povedat ze: "každý , kto sa hudbe naozaj rozumie a naozaj dobrí kritici by jednoducho povedali , že tá hudba je plytká."
Poznas vsetkych co sa rozumeju do hudby? Poznas vsetkych dobrych hudobnych kritikov? Nebodaj si videl na nete nejake prehlasenia dobrych kritikov? Nie, takze take nepodlozene reci si nechaj pre niekoho ineho..
Počula som že predkapelou by mala byť Mindless Self Indulgence, pretože Gerard je tušim už ženaty s gitaristkou z tejto kapely... Neviete nikto či tam fakt budu Mindless self indulgence lebo inak by sa mi tam neoplatilo ist a chcem to mať od niekoho este potvrdene...*peace*
Tommyhot použil si takú istú metódu ako ja , pretože ty nemôžeš vedieť , koľko a akých ľudí , čo sa rozumejú do hudby , poznám.
Keď porovnáš nejakú ozaj kvalitnú hudbu s nejakým Good Charlotte , zistíš , že neopunkové veci sú založené na power-akordoch a mierne vyšších vokáloch , stále opakujúcich sa dokolečka , je to celé na jedno kopyto. Ak sú kvôli tomu slávni a známi , znamená to , že robia dobrú hudbu?
Sorry ja si o hudbe radšej vytvorím názor sám ako počúvať to a myslieť si , že je to dobré , pre to , že to počúvajú masy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hudobne originálny , striedať 3 jednoduché akordy je jednoduché..
Originálni sú presne tak , ako Greenday , Good Charlotte a všetky podobné skupiny (A áno , napočúval som sa toho dosť..)
Pozri pre teba je dobry metal abo co, pre mna je to grc..
Mňa len zaráža to , že kapela , ktorá je na vrchole , je zákonite dobrá.
Aj Tokio Hotel bol , dá sa tak povedať , na vrchole , už len tým , že bol svetoznámy.
A nebojdaj si nemyslíš.. že robia...
Blink ked zacinali hravat po vseliakych puboch, tak im zaplatili uz len za to aby prestali hrat a radsej si zbalili kufre a odisli. A z takychto loserov sa vypracovali na jednu z naj kapiel mainstreamovej sceny a to nemozes popriet.
Či sa to páčilo miliónom ľudí alebo nie , to mi je jedno , každý , kto sa hudbe naozaj rozumie a naozaj dobrí kritici by jednoducho povedali , že tá hudba je plytká.
Poznas vsetkych co sa rozumeju do hudby? Poznas vsetkych dobrych hudobnych kritikov? Nebodaj si videl na nete nejake prehlasenia dobrych kritikov? Nie, takze take nepodlozene reci si nechaj pre niekoho ineho..
Keď porovnáš nejakú ozaj kvalitnú hudbu s nejakým Good Charlotte , zistíš , že neopunkové veci sú založené na power-akordoch a mierne vyšších vokáloch , stále opakujúcich sa dokolečka , je to celé na jedno kopyto. Ak sú kvôli tomu slávni a známi , znamená to , že robia dobrú hudbu?
Sorry ja si o hudbe radšej vytvorím názor sám ako počúvať to a myslieť si , že je to dobré , pre to , že to počúvajú masy