Jaaaj prave som prisiel z Brna, z konceru Linkin Park. Podla mna bolo uuuplne supeer , ta atmosfera proste nemala chybu. Ti co ste tam boli ako hodnotite tuto akciu ? A co vravite na playlist ? Podla mna tam vychytali vsetky super songy. A hlavne zahr
veď oni majú všetky songy super, takže je absolútne jedno, čo zahrajú i keď o tom poslednom cd mám isté pochybnosti o zachovaní si svojej úrovne... no tak ale... možno 2 pesničky odtiaľ sú počúvateľné
a keď to tak spomínaš... moja kamoška tam mala ísť... musím sa opýtať
Luc.ka musím ťa sklamať ale, podľa toho čo som čítal tak sa do BA ani na Slovensko nechystajú Tak môžme len dúfať, že sa raz sem rozhodnú prísť.
Inač Holyknight hrali prevažne staršie songy a z toho nového albumu hrali fakt len tie najlepšie ako Givin Up a Bleed it out, odznel aj nejaký ten "sladáčik" ale bol tiež vphode
Neviem, ako bolo to dobre ale mohli viac komunikovat s publikom, to bolo take ze len prisli, odhrali si setlist a odisli ale inak ma asi najviac potesili s Faint v pridavkoch a tou klavirnou verziou Pushing Me Away..
juuuj ja som tam nebola...a bolo mi to strasne luto....ale verim ze nabuduce idem... predsa len som tento rok uz videla metallicu a uvidim sex pistols......tak LP počká ale ja tak mi to je luto
Údajne boli nadmieru nasratí na organizáciu možnos a to prejavilo na tej komunikácii, ktovie lebo na koncerte čo som bola predtým bola zas tá komunikácia úplne čarovná ...ale aj tak to stalo za zato a zaraďujem to k ďalšiemu nezabudnuteľnému krásnemu zážitku supr spomienky, najťažšie je keď ma chytí nostalgia pri pozeraní videí na youtube
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a keď to tak spomínaš... moja kamoška tam mala ísť... musím sa opýtať
ja si na nich počkám až keď budú v ba
Inač Holyknight hrali prevažne staršie songy a z toho nového albumu hrali fakt len tie najlepšie ako Givin Up a Bleed it out, odznel aj nejaký ten "sladáčik" ale bol tiež vphode
bože, zas mám úžasný slovosled