Možno to znie divne, keďže vpodstate som na ich koncerte bola už párkrát a na Slovensku to nie je problém, ísť na ich koncert, nie sú to také legendy ako tu píšete vy a podobne... ale najväčšiu radosť by mi spravili Horkýže Slíže
Metallica, GNR, WASP, Kiss, 30STM, The Pretty Reckless, Porcelain Black, Škwor, Bon Jovi, Aerosmith, Lordi.. toto chcem aj stihnúť reálne kým ma klepne pepka
guns n' roses v povodnej zostave, black country communion, lynyrd skynyrd, zz top, aerosmith, alter bridge, slash & conspirators, scorpions..a kopu dalsich
@9 nevidím potrebu chodiť na koncerty, páči sa mi hudba nie interpréti. Ale možno ak by tu bol nejaký ten koncert na slovensku tak čo ja viem Nightwish, Sonata Arctica, Marylin Manson, Muse, Red hot chilly pepers a iný....
ja už som videl naživo všetko čo som vidieť chcel niečo aj viackrát posebe ale tak ešte mi chýba Morbid Angel.. to napravím v novembri.... Suffocation,Origin,Monstrosity,Opeth,Bloodbath,Hypocrisy,Vader,Meshuggah to sa hádam tiež spraví v novembri , Wardruna,Obituary to je myslím všetko.. uvidíme o rok ako zrazím tento zoznam
tak celkom originálne GNR v pôvodnej zostave a potom The Union Underground, Static-X (škoda, že som ich zmeškal, keď tu boli), Wax Tailor, Joss Stone (za to by som aj vraždil), Noisecut! (to sa samozrejme už bohužiaľ nestíha ) RHCP... a možno ešte ďalší
Na LP a Limp Bizkit som už bol, môžem odporučiť, takisto SOAD a Parov Stelar Band a Helloween
@tasha5 jj vjem ..myslim ze pred 2 alebo 3 rokmi boli na pohode ci?..len vtedy som bola podla mojej mami este velmi mlada ma takyto festival ..ty si bola?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Jeden z mnohých...už v septembri vo Viedni
Z nežijúcich - Qeen, Etta James, Nina Simone a možno ešte Andrews sisters
a The Rasmus, ale tam idem
Na LP a Limp Bizkit som už bol, môžem odporučiť, takisto SOAD a Parov Stelar Band a Helloween
Speváčka: Adele
SK:
Marika Gombitová & Meky Žbirka (tí ma vždy dostanú), Peter Cmorík