Juhoafrická lekárka vynašla kondóm proti znásileniu:
Žena si latexový femidom, ako sa ženským prezervatívom hovorí, zasunie podobne ako tampón. Vovnútri sú rady zahnutých háčikov, ktoré sa zachytia na penise muža, ak do ženy násilím vnikne. A
inac toto som niekde videl uz asi pred dvoma rokmi
a to ze: Kritici však tvrdia, že ženský kondóm nie je dlhodobým riešením a navyše hrozí, že muž, ktorý sa do pasce chytí, si zlosť vybije na žene zvýšeným násilím. moze byt pravda...mali by sa tie haciky dat namocit do dakeho ucinneho nervoveho jedu
@kikushenka Ja myslim, ze to mali vymyslene tak, ze sa to potom zasekne uz len o neho a Ty si mozes z toho nejakym sposobom hadam one.. "odsadnut" . To by veru bolo dost neprijemne, ist uprostred noci zhanat doktorov a ostat niekolko hodin "zaseknuta" v objati s chlipnikom nevabnych umyslov
je to dobrý nápad a aj tak je to primárne určené pre ženy v Afrike, kde sú tie znásilnenia 1000x častejšie.
chlap to tam má proste zacviknuté a bez lekárskej pomoci si to dolu nedá - čo má teda zasa pomôcť k tomu, aby takíto úchyláci boli odhalení.
len polemika ostáva pri tom, či by ho to tak nerozzúrilo, že by to dievča napr. namieste ukopal na smrť alebo zaškrtil. reakcia takéhoto psychopata sa nedá predvídať.
ono niektorí odborníci ktorí sa k téme znásilnenia vyjadrovali tvrdili, že žena by to mala proste pretrpieť a nesnažiť sa o nijaký protiútok, lebo by mohla dopadnúť ešte horšie.
to že sa aľudia snažia pomôcť ženám je chválihodné ale toto riešeni nepovažujem za najšťastnejšie,lebo muž( ak môžeme také prasa nazvať človekom)sa može stať neovládateľným, veď my ženy dobre vieme že muži v znášaní bolesti nie sú práve preborníci, a tým by tá žena nemusela ani útok prežiť a mohla by umrieť strašnou smrťou. Najlepšie by bolo keby vedci vymysleli niečo, vďaka čomu by sa dalo znásilneniam predchádzať, lebo tak či onak znásilnenie je pre ženu veľmi stresujúci zážitok a následky môžu byť na ľudskú psychyku drvivé....Niektorý muži sa nedokážu zmieriť s tým že žena má kvôli takému zážitku zábrany a vďaka ich "láskavému prístupu" sa žena cíti otrasne a trápi sa ..takže, chalani a chlapi, (hlavne prasatá) radšej si rozmyslite čo urobíte,lebo mnohé mladé baby sa učia bojové umenia, alebo majú dosť silných a nabúchaných batrancov, policajtoiv takže, nerobte pič.viny
no neviem ci by nejaky chlap dokazall zautocit ak my v penise kopu hacikov, musi to byt velmi bolestive, podla mna ten dotycny bude ledva chodit, inak trebalo by to vyskusat co to zrobi z muzom ale neviem ci sa nejde nejaky dobrovolnik
žena nikdy nevie, kedy sa jej to môže stať, takže je to nepraktické v tom, že musela by si to dávať stále, keby šla niekam sama po tme, aj keď len na chvíľu. ale aspoň dačo už vymysleli no jediný spôsob zabránenia znásilňovaniu je vymretie drogujúcich psychopatov so zmäknutými mozgami, čo tuším nehrozí...
o tomto som čítala pred pár rokmi dozadu a myslím že to je dobrý nápad až na to, že určite každá žena bude predpokladať, že ju niekto ide znásilniť a kvôli tomu si nakúpi zásoby takýchto ,,vecičiek´´....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
no urcite sa bude kazdej chcet aby si to davala
Len komu by sa chcelo si to zavádzať pri každej ceste sama...
Sa budem lúčiť s frajerom a poviem mu "Počka, ešte si dám kondóm proti znásilneniu, až potom ma môžeš nechať samú!"
a to ze: Kritici však tvrdia, že ženský kondóm nie je dlhodobým riešením a navyše hrozí, že muž, ktorý sa do pasce chytí, si zlosť vybije na žene zvýšeným násilím. moze byt pravda...mali by sa tie haciky dat namocit do dakeho ucinneho nervoveho jedu
a super nápad.
AU !
teda ako super výmysel ...
len to budú môcť ženy aj zneužívať (pomsta)
chlap to tam má proste zacviknuté a bez lekárskej pomoci si to dolu nedá - čo má teda zasa pomôcť k tomu, aby takíto úchyláci boli odhalení.
len polemika ostáva pri tom, či by ho to tak nerozzúrilo, že by to dievča napr. namieste ukopal na smrť alebo zaškrtil. reakcia takéhoto psychopata sa nedá predvídať.
ono niektorí odborníci ktorí sa k téme znásilnenia vyjadrovali tvrdili, že žena by to mala proste pretrpieť a nesnažiť sa o nijaký protiútok, lebo by mohla dopadnúť ešte horšie.
a nejaka psychopaticka pica si to da a bude tyrat nevinnych chlapov chlapov
A je to poriadna kravina
Nakoľko to má účinok vlastne až v momente znásilnenia, povedal by som, že sú to vyhodené peniaze a vyhodené úsilie si to neustále zavádzať
Ale aj tak, cim viac nad tym premyslam, zda sa mi to neprakticke a s prilis riskantnymi vedlajsimi efektami