ked som zbadala nazov tej temy az som zbierala oci z klavesnice. esteze si sa opravil! lebo....s tebou?! dobre, dobre...a nevybaluj tu, ze by ta dali vsetky cierne vdovy z tvojho mesta. (fuj, kurtizana! -ale Z pekla )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
som bol nakupit predvcerom
Ostatné sú umelo vyrábané sračky.
A nikdy nekupuj z pridanými vônami farebné - tam máš nekvalitu zaručenú :p
@55lienka a co 2x velke balenie treba mat zasoby
a inak tieto podla toho co som skusal vydrzia najviac a najlepsie vsetky ostatne boli napd v niecom
inak my keď sme ešte nemali HAK, tak sme používali klasické zelené, teraz už len občas napr. oranžové al. tie extra tenké napr. keď som brala ATB...
ale vždy to boli durexy, hlavne kvôli kvalite a ich veľkosti
a durexy su naj koli roztiaznosti a kvalite este som nepocul od nikade ze by praskol
ale pepino pcha to v skole kazdy tyzden niekto vravi ze praskol
no podla mna by praskli som pocula ze sa tam zmesti 10 litrov vody
3 kondomy za 60 centov
...napúšťame ich Jarou a hádžeme po luďoch an verejných priestranstvách.
ked som zbadala nazov tej temy az som zbierala oci z klavesnice. esteze si sa opravil! lebo....s tebou?! dobre, dobre...a nevybaluj tu, ze by ta dali vsetky cierne vdovy z tvojho mesta. (fuj, kurtizana! -ale Z pekla )
celkovo kupovat kondomy v obchode je samo o sebe nebezpecne, nakolko tam:
1)mozu rok,dva ,tri lezat
2)mozu sa presuvat zo skladu do skladu, zostat na noc v extremnej zime alebo pcoas extremneho tepla v dodavke,atd-obchodne siete,carrefour,tesco atd
3)nikdy neviete aky transport presli kym sa do obchodu dostali, tj napr do carrefouru:
a)slovensky prijimaci "sklad" carrefouru, odkial ide tovar do carrefourov po celej sr
b)kondomy mozu par dni trcat niekde na sklade v depe, v dodavke.. zima,teplo...nicenie latexu
ak chcete kvalitu, treba kupovat priamo od vyrobcov, vid napr www.kondomshop.sk, tam je tovar distribuovany priamo