No to je jedno ale nam profesorka biologie povedala"Dievčatá nespoliehajte sa na chlapcov preto vždy radšej vy kupujte kondómy" hehe haluz... ale tak kupujem ja a kupuje aj dievca....
Jasne, urcite kompromis raz ten, raz ten, je asi najlepsi, ale chapete... Bavila som sa s priatelom a on mi zahlasil, ze to by mali mat na starosti baby, pretoze ony nechcu otehotniet. Ale ani chalani asi netuzia po rodicovstve. Jednoducho nechapem, preco by sa o to nemohli postarat chalani. Aspon o nieco... Ved v samej prapodstate to budu pouzivat oni...
Aj mna by mohli nasi zaobovat kondomamy. Mali by sa starat o moju bezpecnost...
u nas vacsinou kupujem ja, lebo mam viac casu na behanie po obchode... ale jasne ze niekedy aj partner, a niekedy spolocne v tescu debatime ze ktore vybrat najprv mi to bolo divne a taky pocit ze sa na mna kazdy pozera jak to kupujem, ale teraz uz nemam problem... idem do samoobsluhy a vezmem co chcem, a predavacka je stastna ze ma trzbu
Chalan, co povie, aby kondomy kupovala baba, pretoze ona nechce otehotniet, si zasluzi jedine: dostat kopacky a ostat impotentom.
Je to nezpodpovednost najhorsieho druhu a navyse takymto pristupom do maleru nedostane len seba, ale aj tu babu, co na tie jeho sproste reci este kyvne hlavou hore-dole.
Podla mna by to malo byt vzajomne, lebo aj chalan aj baba chce jebat a nie len chalan... Ubohe ked baba povie, sak ty to mas na kokote nie ja, tak si ich kupuj sam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ked sa niekto hanbi ist do drogerky, lekarne alebo Tesca a povedat jednu vetu alebo vziat z policky a zaplatit, tak este na ich pouzivanie nedospel.
Aj mna by mohli nasi zaobovat kondomamy. Mali by sa starat o moju bezpecnost...
Je to nezpodpovednost najhorsieho druhu a navyse takymto pristupom do maleru nedostane len seba, ale aj tu babu, co na tie jeho sproste reci este kyvne hlavou hore-dole.
ale boli casy ked som kupoval.