neviem, ci tato tema je skor k chalanom alebo k babam...ale rada budem, ked poviete nazor aj chalani, aj baby....ja uz si fakt neviem rady.....ked poviem, ze chodim s chalano, ktory je kurevnik.....cela moja rodina si o mne spravy iny nazor, vecsina kamos
ak si si 100% ista zesa meni a ze sa vobec dokaze zmenit tak ver len a len svojmu srdiecku.ale ak nestoji za to radsej to ukonci skor pretoze cim viac to budes natahovat tym viac ta to bude boliet.a dlhsie...
ja ti newiem poradit, ale mozem ti povedat co sa stalo mne.....zoznamila som sa s jednym xalanom a po case sme spolu zacali xodit....uz prvy tyzden som pocuvala ze je to k.revnik, ze strieda kocky ako ponozky, sam sa k tomu priznal, povedal mi na rovinu aky bol a ze sa zmenil, aj jeho kamarati mi povedali ze sa zmenil, co je so mnou....a ja som bola stastna....a po roku a pol som zistila, ze ma podviedol s mojou naj kamaratkou, a len on sam vie, s kolkymi este, lebo k dalsej sa nepriznal, lenze aj to s tou kamaratkou ete 2 mesiace zatlkal a twrdil ze to nie je pravda....asi tolko...tak drzim palce, nex ti neublizi
No on aj keby bol kur... tak ty nemáš veľké šance to zistiť (ak si dáva pozor) jedine že by si ho pristihla. Podľa mňa spočítaj si všetky plusy a mínusy čo ti ten vzťah dáva,nedáva resp. o čo ťa pripravuje. Rozhodni sa hlavne tak aby si bola spokojná ty sama ale aj z dlhodobého hľadiska. Ak je tam aspoň malé podozrenie, že tvoji známi majú pravdu (oni ti určite nechcú zle!) skús porozmýšľať či ten vzťah ozaj stojí za to aby ťa separoval od tých čo ťa majú radi.. Držím palce aby si sa rozhodla správne.
to bol aj moj pripad...tolko poviem ze rodicia maju pravdu, taky sa nikdy nezmeni a ked ta uz podviedol, urobi to znova!!! aj ja som takeho velmi lubila a verila ze sa chce zmenit...ale nezmenil sa a ublizil mi viac...
potom som ho nechala ale stale za mnou doliezal a bol dost presvedcivy, este som zopar krat sa dala do kopy s nim a bola to chyba!!!
a teraz??? vobec sa ho neviem zbavit, uz ani neviem co mam robit, vzdy ho niekam poslem no on sa po case stale ozve a tvari sa nevinne...
a ked sa nechces trapit ako som sa trapila ja, tak na neho zabudni. radsej si najdi ineho a lepsieho od neho, lebo urcite mas na takeho
no ....tak ja teraz baby fakt neviem, ako dalej....dali ste mi zasa dovod rozmyslat....ale tolko som uz rozmyslal, a ze ma to prestava bavit.....obcas si aj ja sama ked som s nim hovorim, ze nie som si ista, ci som u neho jedina......no bojim sa to medzi nim a mnou ukoncit....lebo si myslim, ze ho stale momomomoc lubim...co sa s tym da teda robit??...mam ho sledovat, kam chodi, s kym??.....a este....ja si pripadam obcas taka ista....bola som v grecku a tam som sa "zalubila" do jedneho greka...vtedy som citila, akoby som chcela dat matovi kopacky....velmi som si bola ista, ze ked pridem domov, tak si budem s tymto grekom pisat, a tak....prosla som, a hned po 3 dnoch som zabudla ze nejaky grek bol.....ale ani toto by sa mi nemalo stat...ked niekoho lubim, nemala by som pri nom rozmyslat o rozchode iba kvoli chvilkovemu vzplanutiu...no nie???? ....
pozri ale predsa je nieco ine, ked chovas ku niekomu iste sympatie aj ked mas priatela, ako ked ho podvedies len koli sexu!Ja xapem, ze ta nad tym rozmyslat uz prestava bavit, ja to moc dobre poznam, ja som premyslat(otom) prestala a riadila sa srdcom, ale treba si nechat isty odstup, aby to az tak nebolelo...je to tazke...snad sa rozhodnes spravne...aj ja obcas rozmyslam, ci som sa spravne rozhodla...
Nieco podobne sa stalo aj mne, lubim svojho chlapca nadovsetko a predsa som bola s inym, potom som si tiez vravela, ze ako som to mohla preboha spravit! Ale ked tam zrovna ten chlapec nebol a ja som potrebovala niekoho mat pri sebe! Co sa tyka toho, ze je podla vsetkych kurev...., tak ak si si ista, ze sa meni tak kasli na ostatnych a ostan s nim, oni si casom zvyknu, ver mi!
4zabka4: citala si to po sebe? s tych pismenok uplne vyznieva to, ze ti ublizil a ze len docasna nenavist ta donutila napisat to, ked s ana to pozries s odstupom casu, tak to zbadas, nie vsetci chlapci su predsa rovnaky! ! !
-veronka-: no neviem, mozno tam bola aj ta nenavist, ale poznam este jedneho!!! kamaratka tak jedneho ma velmi rada, ale on je suknickar a doteraz sa nezmenil...taky chalani sa pochybujem ze zmenia, mozno akurat sa zlepsia v klamani ale toho sa nikdy nezbavia
ja nechcem aby sa aj ona sklamala a znicil jej zivot, lebo to dost boli
hmm ja som to zazila,dala som sa dokopy s kurewnikom,fajcil pil a stale mal ine dievcata,no a ja som verila ze sa zmeni,pri mne bol uplne iny,bola som pri nom celkom stastna a tak sa mi priznal ze ma podviedol s troma holkami.bola som rjadne naivna...niekto sa vie zmenit,ale len ked chce,a on nechcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
potom som ho nechala ale stale za mnou doliezal a bol dost presvedcivy, este som zopar krat sa dala do kopy s nim a bola to chyba!!!
a teraz??? vobec sa ho neviem zbavit, uz ani neviem co mam robit, vzdy ho niekam poslem no on sa po case stale ozve a tvari sa nevinne...
a ked sa nechces trapit ako som sa trapila ja, tak na neho zabudni. radsej si najdi ineho a lepsieho od neho, lebo urcite mas na takeho
4zabka4: citala si to po sebe? s tych pismenok uplne vyznieva to, ze ti ublizil a ze len docasna nenavist ta donutila napisat to, ked s ana to pozries s odstupom casu, tak to zbadas, nie vsetci chlapci su predsa rovnaky! ! !
ja nechcem aby sa aj ona sklamala a znicil jej zivot, lebo to dost boli