Dnesny piatok vynimocne asi ziadna party. Doma sediet urcite nebudem, len sa chcem setrit trochu na zajtrasie Transmission lebo uz od 14tej cestujem do Prahy tak asi len nejaky bar max.
Zrejme nikam, nepovažujem piatok za onen "piatok s veľkým P", ktorý je charakteristický chlastacími maratónmi a výrokmi:
"kam pôjdeme?"
"prečo?"
"no však lebo je piatok!"
Pre mňa osobne to je deň ako každý iný. Ak by bola dobrá akcia, možno by som niekam vypadla, ale inak zrejme ostanem doma, alebo na kofolu alebo pivo s niekým známym, ako kedykoľvek v týždni, keď sa nám podarí zladiť časové rozvrhy.
@sarah whiteflower ... úplne akoby si mi čítala myšlienky, neviem, čo dodať, hádam už len toľko, že fakt piatok nepotrebujem nijak zvláštne "oslavovať"s tými schľastanými deťmi (deťmi, aj keď samá mám možno rovnaký vek, ale hlavu rozumnejšiu .
Maximálne na pár pív, aj keď dnes si posedím tak akurát v posteli .. O týždeň však konceeeeert
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
"kam pôjdeme?"
"prečo?"
"no však lebo je piatok!"
Pre mňa osobne to je deň ako každý iný. Ak by bola dobrá akcia, možno by som niekam vypadla, ale inak zrejme ostanem doma, alebo na kofolu alebo pivo s niekým známym, ako kedykoľvek v týždni, keď sa nám podarí zladiť časové rozvrhy.
Maximálne na pár pív, aj keď dnes si posedím tak akurát v posteli .. O týždeň však konceeeeert
doma
budem.
a idem sa psychicky pripravovať na zajtrajšok