Čo by ste poradili osamelému dôchodcovi, aby bol jeho život ešte niečím naplnený ? Aké možnosti má taký človek ? Prípadne, hypoteticky, čomu by ste vy chceli venovať na dôchodku ?
Dneska mala pani prezidentka post na instagrame z nejakeho petrzalskeho seniorskeho klubu. Tak to je uzasne, presne take nieco by som si priala, pre vsetkych osamelych dochodcov, a vlastne nie len pre tych osamelych
Hmmm tak dochodcovia fičia na sledovaní a fandení Ficovi, na lúštení krížoviek, čítaní kníh, chodení do kostola a na náboženské púte, štrikovaní, šití, hraním sa s vnúčatami, pozeraním telenovel, a debatovaním o chorobách
ja mam ocka uz na dôchodku a ma čo robiť až-až má mňa, brata, vnučku /okej, beriem, že toto sa za osamelého asi neberie/, ale potom domácnosť (a že vyvára viac jak všetky babky dohromady , záhradu, audioknihy, sám píše, hráva cookie jam, ešte aj technické práce robí, 5 mačiek a 2 psy mu tu nonstop behajú myslím, že možností je kilo
ešte chodia na huby, hrozno, chodia na nejaké stretká, kávičky, túry, posilku si zriadil na poschodí a kedysi aj plával, len teraz nebudú vykurovať plávarne, tak toto jedno seklo
kks s tym by som teda problem nemal. v zavislosti od toho, co by mi dovolovalo zdravie a financie, by som sa venoval aktivne hudbe, cital by som, sledoval vtaky a ucil sa ich spoznavat podla hlasu, choval by som zvieratko/zvieratka, gejmil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov