newiem ci sa tato diskusia hodi do kategorie drogy,ale nikdy ste nerozmyslali nad SMRTOU?nemyslim umyselne ale ci sa nebojite pri wasich experimentoch s drogou,ze sa uz nikdy neprebudite?Bojite sa smrti?
Vsak zamysla sa urcite kazdy ale ja som pisala ze narkomani a stary ludia nad tym premyslaju VIAC ako ostatny. Vobec som nepovedala, ze ostatny sa nezamyslaju, ze nato myslia len narkomani. Zle si to pochopila
najviac obdivuhodne je to ze polka z vas co tu pisete ze vy sa tym nerapite lebo drogy neberiete, si neuvedomujete ze aj alkohol a cigarety su drogy a aj pasivne fajcenie je droga na ktoru sa da zomriet....
Neopoznas asi pravy vyznam toho slova.. asi tak ako vacsina..
Ludia co do toho nevidia si myslia, ze narkomani su trosky ktori si 5 krat denne pichaju heroin do kabla a nevedia za zaradit do realneho zivota.. vacsina narkomanov zije normalny zivot, chodi do prace, do skoly, robia normalne veci no su ini..
ano...mozno aj mne usla tato malickost ale vies sam sebe si to priznat,na to treba odvahu.A mne chýba.Uznavam..keby si ma stretla len tak na ulici nikdy by si nepowedala ze som na niecom...proste som normalna baba..a nenavidim to slovo...Narkomanka
k teme narkoman - nedavno sme pojedli vesele hribiky. Jeden clovek ich mal vtedy prvykrat a ked to skoncilo, tak strasne dlho opisoval, ake zazival stavy. Rozpraval dlho a nic som k tomu nevravel. Kamarati to postrehli a zhodnitili to slovami: 'A Miso (t.j. ja) ako skuseny narkoman to uz neriesi'. Dost mi to polichotilo.
k teme koncu - raz sa mi stalo s lsd pri stavoch dovtedy mne neznanych, ze som citil (alebo uvazoval), ze keby som v danom momente zomrel, tak by mi to nevadilo, pretoze som vtedy dosiahol strop alebo som bol k nemu velmi blizko. Inak pri drogach vacsnou 'uvazujem' nad inymi vecami...
je to moj nazor,ale ja vidim rozdiel v slovach narkoman, fetak,...
fetak- ten co dava nosom (piko,koks,alebo fetuje toluen,...)
narkoman- ten co si dava do kabla(zily).
lebo nie kazdy kto fetuje(alebo ma nieco spolocne s drogami)by si dokazal dat do zily.niektori by to proste nedokazali,alebo by mali strach.
a ti co zostavaju pri ,,obycajnej,, ganji tak ti su len ,,hulici,,.lebo niektori ktori mali v zivote len gajnu sa lubia na seba povedat ze su ,,fetaci,, no su na omyle.
k teme:
KED SA POVIE SLOVO ,,DROGA,, TAK 29 LUDOM Z 30 SI POMYSLIA AKO PRVE ZE: ,,DROGY SU ZLE,TIE TA ZABIJU,,. CO VY VIETE CO VSETKO VAS ZABIJA...NIEKTO SA PREZIERA,MA NADVAHU A ZOMRE NA INFARKT ALEBO NA UPCHATIE CIEV.AJ MOBILNE TELEFONY ,VSELIAKE SIGNALY,INFRACERVENE SVETLA - MOZU BYT PRE TEBA RAKOVINOTVORNE,ANI NEVIES A PRIDU TI NA TO ZE Z NICOHO NIC MAS RAKOVINU.O SVINSTVACH MOZEM POVEDAT ZE SU AJ VSELIAKE NAPOJE KDE SU SAME UMELINY A FARBIVA,ALKOHOL...UZ MI NIEKTORI PRIPADAJU, AKOKEBY SI MYSLELI ZE UZIJES PRVY KRAT DROGU A ZOMRES.NEZABUDAJTE ZE TO ISTE DOKAZE AJ ALKOHOL - NAJEBES SA,MAS OTRAVU KRVI ..A KONIEC.TAKZE KOLKI Z VAS SI PRIPIJU ,,NA ZDRAVIE,,?
JEDNODUCHO SA ZMIERTE S TYM ZE NA NIECO SA ZOMRIET MUSI,NEBUDES TU NAVEKY!!!
-----toto som uz pisala v jednej teme(Zaldiar) po tom co ma vytocili z miery uplne zbytocne prispevky,a skopirovala som to.podla mna sa to hodi aj tu.
ja ked ,,ficim,, tak premyslam nad neuveritelnym mnozstvom spomienok,zazitkov,tem...Nerozmyslame nad smrtou,je to podla mna zbytocne,zbytocne si privadzas len strach a nakoniec to pride ale naco by som sa mala bat smrti?mam strach len o blizkych ludi,ktorych navzdy stratim. ked zomriem ja,tak uz o sebe vediet nebudem,bude ma srat len to ze som ja bola ta ze som opustila ludi, ktori ma mali radi..ale by sa stalo co sa malo stat.
podla mna stastie neexistuje.stastie v zivote?nie...zivot je len plny prekvapeni...prekvapenie,ked vyhras v loterii,prekvapenie ked ti niekto zomre,ked sa zalubis,.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
booze a ja som sa vzdala utkvelej predstavy ze ludia ako ty chodia sem na forum drogy asi som sa mylila
polka birdzu droguje!
ja ale ne..no neviem ci by som sa bala smrti,myslim,ze ani ti co beru drogy nemyslia na smrt MHO.
jj ale ja niesom narkomanka...ale zamyslam sa..
hadam nie ak ta len zhuleneho nezrazi auto....lol
miss60 : clovek co berie drogy je narkoman to slovo sice vyznieva drsne, ale ako inak by si sa definovala ?
Miss60: hm nad smrtou sa zamysla clovek docela casto si myslim, ale zatial som neriesil take veci aby som sa nad tym musel zamyslat koly drogam
Vsak zamysla sa urcite kazdy ale ja som pisala ze narkomani a stary ludia nad tym premyslaju VIAC ako ostatny. Vobec som nepovedala, ze ostatny sa nezamyslaju, ze nato myslia len narkomani. Zle si to pochopila
noo moya vies ale ja niesom narkoman.newiem ale mas prawdu,znie to drsne mi nie sme narkomani...sme ludia z ineho sveta lol
Psychonaut
vsak ani ja sa tak nezamyslam velmi ale obcas clovek mysli na buducnost a ze ci to cele bude pokracowat a ako....
ja wiem..dobre som pochopila len som zle napisala
Sme narkomani znie to hnusne ale je to pravda..
Neopoznas asi pravy vyznam toho slova.. asi tak ako vacsina..
Ludia co do toho nevidia si myslia, ze narkomani su trosky ktori si 5 krat denne pichaju heroin do kabla a nevedia za zaradit do realneho zivota.. vacsina narkomanov zije normalny zivot, chodi do prace, do skoly, robia normalne veci no su ini..
a je dobre
juj to bolo pekne.Maly problem noo da sa to tak powedat.ale ja to nevidim ako problem...
ano...mozno aj mne usla tato malickost ale vies sam sebe si to priznat,na to treba odvahu.A mne chýba.Uznavam..keby si ma stretla len tak na ulici nikdy by si nepowedala ze som na niecom...proste som normalna baba..a nenavidim to slovo...Narkomanka
Ja to slovo tiez nenavidim ale uz si nechcem klamat.. uz som si klamala dost..
Na mna by to tiez nikto nepovedal.. keby si ma stretla na ulici tak by ta ani len nenapadlo ze ja mozem mat nieco s takymi vecami spolocne..
Kazdy kto sa to o mne dozvedel tak mi najpr neveril a potom mi vraveli, ze by to na mna nepovadali.. ze sa nezdam.. a takych je nas mnoho
k teme koncu - raz sa mi stalo s lsd pri stavoch dovtedy mne neznanych, ze som citil (alebo uvazoval), ze keby som v danom momente zomrel, tak by mi to nevadilo, pretoze som vtedy dosiahol strop alebo som bol k nemu velmi blizko. Inak pri drogach vacsnou 'uvazujem' nad inymi vecami...
a poznám dvoch čo prežili "zlatú"
neberiem také drogy ktoré by ma mohli zabiť
ja sa skôr obávam trvalého poškodenia zdravia
fetak- ten co dava nosom (piko,koks,alebo fetuje toluen,...)
narkoman- ten co si dava do kabla(zily).
lebo nie kazdy kto fetuje(alebo ma nieco spolocne s drogami)by si dokazal dat do zily.niektori by to proste nedokazali,alebo by mali strach.
a ti co zostavaju pri ,,obycajnej,, ganji tak ti su len ,,hulici,,.lebo niektori ktori mali v zivote len gajnu sa lubia na seba povedat ze su ,,fetaci,, no su na omyle.
k teme:
KED SA POVIE SLOVO ,,DROGA,, TAK 29 LUDOM Z 30 SI POMYSLIA AKO PRVE ZE: ,,DROGY SU ZLE,TIE TA ZABIJU,,. CO VY VIETE CO VSETKO VAS ZABIJA...NIEKTO SA PREZIERA,MA NADVAHU A ZOMRE NA INFARKT ALEBO NA UPCHATIE CIEV.AJ MOBILNE TELEFONY ,VSELIAKE SIGNALY,INFRACERVENE SVETLA - MOZU BYT PRE TEBA RAKOVINOTVORNE,ANI NEVIES A PRIDU TI NA TO ZE Z NICOHO NIC MAS RAKOVINU.O SVINSTVACH MOZEM POVEDAT ZE SU AJ VSELIAKE NAPOJE KDE SU SAME UMELINY A FARBIVA,ALKOHOL...UZ MI NIEKTORI PRIPADAJU, AKOKEBY SI MYSLELI ZE UZIJES PRVY KRAT DROGU A ZOMRES.NEZABUDAJTE ZE TO ISTE DOKAZE AJ ALKOHOL - NAJEBES SA,MAS OTRAVU KRVI ..A KONIEC.TAKZE KOLKI Z VAS SI PRIPIJU ,,NA ZDRAVIE,,?
JEDNODUCHO SA ZMIERTE S TYM ZE NA NIECO SA ZOMRIET MUSI,NEBUDES TU NAVEKY!!!
-----toto som uz pisala v jednej teme(Zaldiar) po tom co ma vytocili z miery uplne zbytocne prispevky,a skopirovala som to.podla mna sa to hodi aj tu.
ja ked ,,ficim,, tak premyslam nad neuveritelnym mnozstvom spomienok,zazitkov,tem...Nerozmyslame nad smrtou,je to podla mna zbytocne,zbytocne si privadzas len strach a nakoniec to pride ale naco by som sa mala bat smrti?mam strach len o blizkych ludi,ktorych navzdy stratim. ked zomriem ja,tak uz o sebe vediet nebudem,bude ma srat len to ze som ja bola ta ze som opustila ludi, ktori ma mali radi..ale by sa stalo co sa malo stat.
podla mna stastie neexistuje.stastie v zivote?nie...zivot je len plny prekvapeni...prekvapenie,ked vyhras v loterii,prekvapenie ked ti niekto zomre,ked sa zalubis,.....
Ide ti kartickaaaa
ja som sa dokonca najprv zlepsila v skole je to zvlastne ale je to tak.newiem preco.mozno aby si okolie nic nevsimlo
..noo zle som napisala..nie v skole ale v uceni..rozdiel
asi je zbytocne aby sa uz hocikto vyjadroval k tejto teme
dala si za vsetkych