Ahojte, mohli by ste prosím zahlasovať za projekt "S prírodou do učenia"pre naše gymnázium. Link: » www.gestopremesto.sk/hlasovanie/kezm...
Veľmi nám na našom projekte záleží a neradi by sme prehrali. Hlasujte, inak birdz skončí!!!
@Subarnica@Piter09@Staphylococcus@Tarassaco mňa najviac mrzí, že keď má nejaký blog clickbaitový názov, tak všetci píšete ako to bolo pekne napísané a to, že nadpis je úplne odveci nikoho nezaujíma. Druhá vec je to, že ak by som napísal pravdivý názov, tak by si to nikto nerozklikol. Takže fakt veľké sklamanie z toho, ako si veľmi protirečíte a že sa tu snažíte byť čo najviac spravodliví. Naviac predpokladám, že ak by to napísala nejaká "hviezda birdzu" tak určite všetci podporíte. Aspoň vidím, koľkým ľuďom to na birdzi nemyslí.
Vieš svoje tvrdenie aj podporiť nejakými dôkazmi alebo len tak plácaš do vetra? Napríklad pod ktorým blogom s clickbaitovým názvom som písala ake je to super. Alebo nejaký dôkaz že som nikdy v živote nevyplnila dotazník vo fóre s názvom Dotazník, napríklad.
Takže.. kto je tu najviac spravodlivý?
Myslí mi to, chlape, práve preto ti na takomto ojebávacom fóre nezahlasujem. A presne ako je povedané o poschodie vyššie, čím sú tvoje argumenty podložené? Niekoľko dotazníkov som už vyplnila a projektov podporila, ak to neboli totálne picoviny. ale takýto clickbait isto nie. Z princípu. Práve pre to, že mi to myslí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
To máš za ten clickbait!!!
@Tarassaco aj tak ďakujem veľmi pekne.
@Ye6xncvl ďakujem veľmi pekne
@Subarnica @Piter09 @Staphylococcus @Tarassaco mňa najviac mrzí, že keď má nejaký blog clickbaitový názov, tak všetci píšete ako to bolo pekne napísané a to, že nadpis je úplne odveci nikoho nezaujíma. Druhá vec je to, že ak by som napísal pravdivý názov, tak by si to nikto nerozklikol. Takže fakt veľké sklamanie z toho, ako si veľmi protirečíte a že sa tu snažíte byť čo najviac spravodliví. Naviac predpokladám, že ak by to napísala nejaká "hviezda birdzu" tak určite všetci podporíte. Aspoň vidím, koľkým ľuďom to na birdzi nemyslí.
Takže.. kto je tu najviac spravodlivý?