Je tu koniec sk. roka, a tak by ma zaujimalo, ci su vsetci taki nespokojni so svojimi vysledkami ako ja. Cely rok sa ucim jak sprosty, snazim sa, ale nemozem za to ze nieco ma proste nebavi a neviem to. A potom co z toho, ze sa ucim jak sprosty, ked budem
kokso, celý rok som sa neučil a dnes som si zrovnal vytiahol matiku na štyrku a zajtra ešte idem opravovať strojársku technológiu, aby som distal štyrku, takže asi tak...
@mielikki no ze si to uhadla tak trojec mozem mat aj za uplne nieco ine a toto co si napisala by som ja dala tak na pokarhanie alebo dvojku a ne trojku
na zakladnej som maval aj ja vacsinou jednotky... teraz je to horsie... zasrany gympel... ale uz kaslem uplne na vsetko... len nech uz je volno... bude zo mna rebel...
@24 ..flakala? ....prosiim ta cely rok sm robila to iste ....ja sa vzdy ucim posledne dva tyzdne ked mi uz horíí pod zadkom ...aj tk mam vzdy zle vysvedcko ...nmo co uz ....zaraxa prezijem ptm sa ide cele leto ehm..oslavovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aa inak som strasne nespokojna....ale co by som chcela, ked som to cely rok flakala....