každopádne je vypočítané, že dakedy v roku 2012/13 má byť nejaká dosť silná slnečná erupcia, ktorá by mohla pekne zamávať všetkou elektronikou na Zemi a to by bol vážení, koniec sveta pre veľkú časť súčasnej populácie
Nikto nevie kedy príde jeho koniec, môže to byť dnes, zajtra o 5,10,50 rokov, v ten deň budú zomierať ľudia ako zomierajú každý deň a bola by blbosť aby sa všetko skončilo v jeden deň. BTW Maysky kalendár sa vtedy nekončí, ale začína sa nový cyklus. Okrem toho už "vedci", ktorí vypočítali tento dátum už x krát vyhlásili, že sa zmýlili vo výpočtoch ... ale mayskemu kalendáru aj tak neverím, nech si ho urobili na čokoľvek ...
Koniec SVETA? Hovadina, max. by tak mohol nastať koniec ludstva. Čo je taktiež hovadina Možno sa stane nejaká katastrofa čo poznamená ľudí kedže má vraj nastať "nová éra", no aj tak je to podla mňa blbosť
tak asi budem lutovat ze som nezazil ani 10% s toho co som zazit chcel ked ten koniec sveta bude naozaj ale to je jedno aj keby som zil este 50 rokov tak zazijem mozno 15 % s toho co som chcel zazit
mayovia si len pisali kalendar, a niekedy to skoncit museli /ved pisali stovky rokov do predu, nase kalendare sa robia max.5 rokov dopredu/..to neznamena ze vtedy nastane koniec sveta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tiež do toho šutra sa to nevyrilo za deň