potreboval by som poradiť, čo robiť. Nedávno sme sa s frajerkou rozišli, lebo mala isté pochybnosti, či ma má rada ako by mala mať. No problem bol, že sme sa poriadne ani nedohodli, či sa rozchadzáme abo čo a ja som jej o 3 dni poslal kvety,
Oba prípady sú pravdepodobné. Nechaj to tak, nepíš si s ňou - to je o čom potom, to zisťovanie, či jej chýbaš? Vymazať ju nemusíš, len proste rob iné, ako myslieť na váš "vzťah".
Hoc osobne si myslím, že vo friendzone si už dávno.
"Chce vlastne zistiť, či jej budem chýbať iba ako kamarát alebo aj ako frajer. Ono problem je v tom, že sme nechodili ani dlho ( necelé 3 mesiace) a další je ten, že ona študuje inde a tak sme málo spolu."
Som zvedavý ako to zistí
A mimochom musí to byť neskutočná piča máte 15 rokov , že ?
myslela som si že keď človek ľúbi tak neprestane iba tak ľahko, lebo zistí niečo nepekné o tej druhej osobe.. podľa mňa sú to všetko výhovorky. možno spoznala niekoho nového a zrazu už nechcela ostať s tebou.. ja som mala takéto dilemy často, keď som mala veľa chlapských kamarátov s ktorými som sa dobre bavila a bola som celkovo aj školou zaneprázdnená a tak som ten vzťah na diaľku odsúvala bokom až mi na nom nejak prestalo záležať
Vykašli sa na to. Slovné spojenie: "nemám Ťa rada tak veľa, ako by som Ťa chcela mať" je v preklade: "rozchádzam sa! bodka! ale nechcem Ti veľmi ublížiť."
buď sama nevie čo chce,alebo vie ale nemá silu ti to povedať napriamo.nemyslím,že by si s jedným,alebo druhým ty mohol niečo urobiť.a hlavne ísť do toho ako kamoš a pritom stále dúfať v niečo iné....ver mi.Nie.
nechce ta priamo odpinkat tak sa snazi to uhrat do outu takym sposobom.. ''ze vraj ci ti budem chybat, ked nebudeme v kontakte'' to co je za blbost? ked to vo vztahu nebolo intenzivne tak asi tazko jej budes chybat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2. Čo ti poradiť, keď slečna sama zjavne nevie, čo chce? Možno ešte nedorástla na vzťah... (tým ju nechcem uraziť)
Hoc osobne si myslím, že vo friendzone si už dávno.
@3
ako keby to bolo také jednoduché, asi nebude na to kašlať, ak mu na tom záleží.
Som zvedavý ako to zistí
A mimochom musí to byť neskutočná piča máte 15 rokov , že ?
Takže sa na to vykašli a rob niečo iné.
Mohol si to skrátiť.
Dievča si ťa nezaslúži, tak sa skús odláskovať.
Je to zložité, ale tu už nie je iné východisko.
podla mna riesit rozpadnutie vztahu ktory mal ani nie 3mesiace a realne ste bolu spolu vo vztahu par dni je pre mna nanajvys uplne nepochopitelne