Ahojte, o dva týždne idem na konkurz na miesto animátorky. Chcú odo mňa aby som si niečo pripravila - tanec, spev, scénku... najbližší mi je asi tanec, ale vôbec neviem čo a ako si to mám pripraviť. Nejaké tipy a návrhy, prosím?
to neviem, kam ma cestovka pridelí, či k deťom alebo k dospelým....ja by som radšej deti, s tým mám skúsenosti...hm no spev je fajn ale mne vždy pred publikom akosi preskakuje hlas
@lenus1 otázne je tiež, do akej krajiny, s deťmi sa dohovoríš horšie ako s dospelými...ak ale chceš pracovať s deťmi, tak si popozeraj nejaké ukazovačky a ukáž im, že to poznáš a vieš to tancovať ...
ak chceš robiť program pre dospelých, tam ti je tancovanie dobré max. na nejaké kurzy, takže tam zvyčajne chcú zumbu, alebo nejaké latinsko-americké, alebo na večerné programy - niektoré hotely vyžadujú pomerne dobrých tanečníkov.
skúsila by som nejakú známu pesničku a jednoduchú choreografiu pre jedného, niečo zaujímavé, skús pohľadať na nete im ani nejde o to, či vieš dobre kroky, skôr o to či sa vieš hýbať a či v prípade, že by ti dali niečo zatancovať pred publikom, by si sa to zvládla naučiť.
aspoň väčšinou to taký býva
hlavne je fajn keď budeš priateľská a na všetkých sa usmievať a šíriť dobrú náladu. to majú na takýchto konkurzoch radi..
@marleymt rada by som išla do Talianska, keďže hovorím plynulo anglicky aj taliansky ďakujem, asi skúsim tú jednoduchú choreografiu (možno použijem niečo zo stužkovej)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak chceš robiť program pre dospelých, tam ti je tancovanie dobré max. na nejaké kurzy, takže tam zvyčajne chcú zumbu, alebo nejaké latinsko-americké, alebo na večerné programy - niektoré hotely vyžadujú pomerne dobrých tanečníkov.
skúsila by som nejakú známu pesničku a jednoduchú choreografiu pre jedného, niečo zaujímavé, skús pohľadať na nete im ani nejde o to, či vieš dobre kroky, skôr o to či sa vieš hýbať a či v prípade, že by ti dali niečo zatancovať pred publikom, by si sa to zvládla naučiť.
aspoň väčšinou to taký býva
hlavne je fajn keď budeš priateľská a na všetkých sa usmievať a šíriť dobrú náladu. to majú na takýchto konkurzoch radi..
zo stužkovej je dobrý nápad, niečo úderné, ideálne vtipné, nie nudné a dramatické