@rocafella zas by som to burinou nenazyval. Konope malo velky priemyselny vyznam ako surovina a pouziva sa aj v ludovom liecitelstve stare babky to dodnes na tajnáša pestujú
@patrixo Ako áno je to využívané aj som si o tom prečítal po vzniku tejto témy asi 3 články.
Len to išlo o to že chlapec si asi myslí keď túto kvázi burinu bude mať doma a pred kamarátmi to bude hrať na frajera pritom to je ako keby poj*banú pažitku mal v kvetináči...
len toľko
Nie ja sa normálne pýtal či je to legálne.. nejdem sa hrať na frajera chcem z toho semienka pre vlastnú potrebu. Konope má 100 využití, je smutné že si myslíš že je to len na frajerinu.
Inak semienka toho sa dajú normálne kúpiť, to by ma zaujímalo či je to legálne predávať v obchodoch. (Videl som to len v eshopoch, do záhradkarskych potrieb nechodím)
@tom551 konečne normálne odpoveď.. Ďakujem ti tie semienka sa jedia a obsahujú látku CBD ktorá má pozitívny vplyv na ľudské zdravie. Lieči úzkosť, stres, depresiu a čítal som že aj schizofréniu a cukrovku. Preto sa pýtam, ďakujem pekne za odpoveď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Len to išlo o to že chlapec si asi myslí keď túto kvázi burinu bude mať doma a pred kamarátmi to bude hrať na frajera pritom to je ako keby poj*banú pažitku mal v kvetináči...
len toľko