mala som tak dávnejšie taký konopny krém a mala som po tom ešte horšiu pleť.. ale teraz používam také konopné pleťové mlieko a je super.. len ty sama musíš vyskúšať čo bude pre teba dobré
Jasne ze ano. Konopne je to to najlepsie co moze existovat. Lebo je to konopne a to vraj lieci. Vraj to dokaze aj AIDS vyliecit. Nechapem ako o tom moze niekto pochybovat ze existuje na akukolvek chorobu lepsi liek ako konope. Ved vo filmoch je vidno ako sa s tym da cokolvek vyliecit. Jednoducho neexistuje rastlina ktora by mohla byt na nejaku chorobu ucinnejsia ako konope. Ja napriklad uzivam konopny caj pocas chripky a vzdy som sa z nej dostal. To nebude nahoda.
@grietusha neni na to nic lepsie? vsak tieto maste obsahuju asi tak 0,1-2% konope..... takze to konope malo v tej masti uplne najmensi ucinok, len nazov aby tam mohli dat vacsiu cenu a lepsie sa to predavalo.
@grietusha a ja som po tom ani nikdy netuzil aby si ho pochopila. Ale to ze to je ironia tvrdis ty.
btw. Na dodrbane nohy si asi nikdy neskusila masti co su urcene pre sportovcov, rozne thajske masticky atd.
Všetko prírodné považujem za najlepšiu voľbu, čím menej chémií tým lepšie...prekonal som mnoho chorôb bez nejakých antibiotík a liekov na utláčanie bolesti, sú to veľmi drahé lieky ktoré ťa nevyliečia len ti potlačia účinky tej choroby + ako bonus ti ochromia imunitu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak ja používam len konopné masti na opuchy a dodrbané nohy, keď som robievala 10hodinovky ako čašníčka bez sadnutia a nie je na to nič lepšie.
@grietusha a ja som po tom ani nikdy netuzil aby si ho pochopila. Ale to ze to je ironia tvrdis ty.
btw. Na dodrbane nohy si asi nikdy neskusila masti co su urcene pre sportovcov, rozne thajske masticky atd.
Je to len marketing pre slabomyselnych ludi