No v takých prípadoch skôr začnem neveriť ničomu ohľadom toho, ale zaujíma ma to a bola by som hrozne zvedavá na také veci, ako to naozaj je (+ také, čo sú ešte neobjasnené vo vede a tak).
suhlasim s @malapohroma.. ak je to konšpiračka tak mňa by to sakramentsky zaujimaloo že ci mam ešte vela veci stihnut za ite dva roky alebo si možem v pokoji užiivať heh
su k dispozicii take dokazy ze verim ze WTC nemaju americania na svedomi ...
tie choroby , to je vseobecny fakt , to sa vie , uz len to ze sa priznal byvaly riaditel farmaceutickej firmi ktory umiera a tak sa chcel ku vsetkemu priznat ze podplatili belgicku vladu aby bol povoleny neviem aky zakazany liek atd...
jáj a ešte dôvod...no videl som Zeitgeist, verím v silu peňazí a korporácií, a v podstate by umelé usmerňovanie toku peňazí vysvetľovalo viaceré veci, ktoré sa stali.
mna by zaujimalo co maju vsetci s tymi zidmi ale nie vazne , fakt by ma to zaujimalo ze v com to ma koren ... ja ich neobhajujem ani sa nezastavam len ma to zaujima ...
@puco90 nie myslim normalnych zidov ... vzdy v kazdej dobe v kazdom state sa ich chcel niekto zbavit tak mna zaujima ze preco ... ze ci naozaj robili to z coho ich obvinovali alebo su len obete toho ze treba vzdy najst nepriatela ...
@baggy no v každom prípade v takom Uhorsku robili taktiež nejaké nekalé činnosti..Ešte aj Štúr povedal :
Keď však slovanské zemianstvo spoznalo západoeurópske zvyky a na šľachtických dvoroch sa začal udomácňovať západoeurópsky luxus, začalo sa zle zaobchádzať s úbohým ľudom a nastalo skutočné zotročovanie. Aby mohlo zemianstvo svoj ľud lepšie zdierať a aby tak čím viac vyťažilo v svoj prospech z jeho úbohej kože, využilo v tomto svojom úpadku Židov, ktorým prenajímalo jeho majetky. Mukám a utrpeniu ľudu nebolo konca-kraja. Tento cudzí národ, nespojený nijakým putom s naším národom, národ, ktorý zo zásady zavrhoval kresťanstvo a preto nepoznal lásku k blížnemu, hrozným spôsobom šafáril medzi našimi kmeňmi."
Svetozár Hurban Vajanský: „Niet väčšieho aristokrata ako je žid, bárs má v ústach demokratické frázy, niet neliberálnejšieho človeka ako je žid, trebárs majú dnešnú svobodomyseľnosť v árende. Len zaslepený hlupec nevidí, že pod liberálnosťou rozumie žid slobodu pre seba, dovolenie, aby mohol nadávať na kresťanské náboženstvo, posmechy robiť z cirkvi, z pápeža, z dogmy tých alebo oných! Netolerantnosť židovská nemá medzí, tak ako vypínavosť a bezohľadná drzosť, ktorá rastie pomerne k sile a vážnosti, jaké nadobúda si semitické plemeno.“
Ide o HAARP projekt, pomocou ktorého sa môžu teoreticky umelo vyvolať prírodné katastrofy ako tornáda alebo zemetrasenia. Neiktorí ľudia sa domnievajú, že amíci takto zničili Haiti...
Nespočetné množstvo koncov sveta, vojen, prírodných katastrof až po rôznych slávnych jasnovidcov a iných tajtrlíkov. Vrátane vymyslenia terorzimu spojeným so sfalšovaným teroristickým útokom na dvojičky, prasačej chrípky (aj tá vtáčia rýchlo pominula) atď .. počula a čítala som už veľa hovadín
@baggy židia ukrižovali Krista, 2010 rokov sa vraždia a na dennodenom poriadku sú atentáty a nepokoje, židia ovládaju celý svet a amerika je prvá v poradí, pre ních su vojny vo svete..............filip
@zajko30 nie, myslel som to tak, že verím Dannikenovi. On tvrdí, že pred tisickami rokov sem prišli zelení a my sme ich považovali za bohov, lebo sme im nerozumeli a boli príliš vyspelí
Preto sme začali uctievať bytosti, z ktorých sa stali bohovia...
@wewo američania tam boli v skutočnosti 7 alebo 8 krát ale NASA všetko tají, maju zmapovaný celý mesiac a na odvrátenej strane je stroskotaná mimozemská vesmírna loď, je tam základna cudzích bitostí a tí zakázali dodnikať ďalšie expedície na mesiac američanom...
@semhamforas existuje vo zvieracej podobe ale ako sa dostal na človeka? A prečo nie je žiadna vzorka z Afriky spred roka 1981 pozitívna na HIV??? Musel sa predsa objaviť skôr ako diagnostikovali prvý prípad na homosexuálnom američanovi. Ako mi vysvetlíš toto?
A čo sa Diany týka...nemali by z toho prospeh? A čo takto zabrániť princeznej Anglicka silne kresťanskej krajine aby si začala s moslimom??? A čo to auto ktoré ich malo v hoteli ožiariť dialkovými svetlami a potom do nich nabúrať? Ale predpokladám že ani o tom si nepočul....
@semhamforas máš to trocha pomýlené..vírus je HIV a nie že vírus spôsobuje HIV...vírus HIV spôsobuje AIDS....hej mohol sa preniesť ako hovoríš zoofíliou ALE ako je možné že žiadna odobraná vzorka afričanom v 70.tych rokoch nie je HIV pozitívna...ako je možné že sa zničohonič objavil prvý prípad v 1981 v Amerike???
je to dovolené ale ako by to bolo v očiach verejnosti kebyže sa bývalá manželka následníka trónu vydá za muslima?
@vlcica1989 - treba upresniť, že v r. 1981 sa objavil prvý ZDOKUMENTOVANÝ resp. známy prípad HIV... Inak nečudujem sa, že tu padlo slovo "zoofília" Ono to bolo ale asi skôr mutáciou vírusu, čo je celkom bežný jav...
Smrť Diany sa mňa osobne značne dotkla a prežíval som ju dosť podobne, ako ktoýkoľvek brit... Ako to s tou nehodou sa ale pravdepodobne nikdy presne nedozvieme...
@semhamforas - stačilo? Veď Lady Diana bola predsa rozvedená... skoro presne rok pred nehodou...
@salora bolo to myslené ako prvý zdokumentovaný prípad
samozrejme viem že vznikol mutáciou keď sa krv opice dostala do styku s krvou človeka a nie zoofíliou chalanovi asi došli fakty tak to vytiahol a ja som ho v tom nechala
@semhamforas ak som ťa urazila tak sa ospravedlňujem, nebolo to mojím cieľom.
Článok som čítala v júlovom čísle Enigmy
čo sa týka tých vzoriek - tie boli skúmané už aj po odhalení vírusu a pozitívne neboli.
K tej zoofílii viem že je to v afrike normálne len neviem či zrovna s touto opicou by to bolo možné. Ak sa nemýlim tak je to jeden z malých druhov, myslím vzrastom
@semhamforas - si zbytočne agresívny a zbytočne vzťahovačný... A prečo by som sa mal čudovať? Veď predsa tvoj názor na sexualitu ako takú a veci s ňou súvisiace sú všeobecne známe, bežne ich tu prezentuješ. Ale vyznieva to tak, že máš akúsi fóbiu zo všetkého, čo nie je klasická súlož v heterosexuálnom styku - mne osobne by napr. pri diskusii o vzniku HIV a pod. asi ani nenapadlo spomenúť práve zoofíliu... Keby si spomenul klasický inf. prenos, nepovedal by som ani slovo... A keď je reč o tej zoofílii - prosím ťa, odkiaľ máš informáciu, že v Afrike je BEŽNÉ súložiť s opicami??
ze UFO existuje aj vsetky tie paranormalne javy a ze nevyrabaju lieky na uplne zastavenie chorby ...ved na com by potom farmaceuticke spolocnosti zarabali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ak to je konspiracna teoria
tie choroby , to je vseobecny fakt , to sa vie , uz len to ze sa priznal byvaly riaditel farmaceutickej firmi ktory umiera a tak sa chcel ku vsetkemu priznat ze podplatili belgicku vladu aby bol povoleny neviem aky zakazany liek atd...
ďalšie teórie sa mi dnes už objavovať nechce.
to že princeznu Dianu dala odpraviť kráľovská rodina
a že útok na WTC bol dielom Američanov
Keď však slovanské zemianstvo spoznalo západoeurópske zvyky a na šľachtických dvoroch sa začal udomácňovať západoeurópsky luxus, začalo sa zle zaobchádzať s úbohým ľudom a nastalo skutočné zotročovanie. Aby mohlo zemianstvo svoj ľud lepšie zdierať a aby tak čím viac vyťažilo v svoj prospech z jeho úbohej kože, využilo v tomto svojom úpadku Židov, ktorým prenajímalo jeho majetky. Mukám a utrpeniu ľudu nebolo konca-kraja. Tento cudzí národ, nespojený nijakým putom s naším národom, národ, ktorý zo zásady zavrhoval kresťanstvo a preto nepoznal lásku k blížnemu, hrozným spôsobom šafáril medzi našimi kmeňmi."
Svetozár Hurban Vajanský: „Niet väčšieho aristokrata ako je žid, bárs má v ústach demokratické frázy, niet neliberálnejšieho človeka ako je žid, trebárs majú dnešnú svobodomyseľnosť v árende. Len zaslepený hlupec nevidí, že pod liberálnosťou rozumie žid slobodu pre seba, dovolenie, aby mohol nadávať na kresťanské náboženstvo, posmechy robiť z cirkvi, z pápeža, z dogmy tých alebo oných! Netolerantnosť židovská nemá medzí, tak ako vypínavosť a bezohľadná drzosť, ktorá rastie pomerne k sile a vážnosti, jaké nadobúda si semitické plemeno.“
Ďalej verím tomu, že bermudský trojuholník je miesto s nejakou magnetickou anomáliou, možno červia diera alebo niečo podobné.
Verím, že vo vesmíre existuje život aj na iných miestach ako na Zemi.
Verím, že 21.12.2012 bude koniec sveta, ale neviem presne, v akom zmysle.
Verím, že tie "UFO", ktoré ľudia vidia, sú možno naši potomkovia z budúcnosti, ktorí len dokážu cestovať v čase a sú tu "na návšteve".
Verím, že existujú paralelné vesmíry.
Verím, že Kolumbus nebol prvý Európan, ktorý vkročil na americkú pevninu.
Verím, že prastaré civilizácie ako mayovia a starí egypťania sa poznali a obchodovali spolu.
Verím, že dinosaurov vyhubil pád veľkého vesmírneho telesa a následná doba ľadová
s Kolumbusom je to pravda, pred nim tam prišli Vikingovia...
niekde vo vesmíre inde život URČITE existuje
a aspoň polka s tých Ďalších je dosť pravdepodobná
Kto chce, nech si pozrie video na tomto linku: » www.chelemendik.sk/Dokazy_o_HAARP_...
Ide o HAARP projekt, pomocou ktorého sa môžu teoreticky umelo vyvolať prírodné katastrofy ako tornáda alebo zemetrasenia. Neiktorí ľudia sa domnievajú, že amíci takto zničili Haiti...
veď keby žil na zemi bol by pozemšťan.....filip
Preto sme začali uctievať bytosti, z ktorých sa stali bohovia...
Vraj, ja tomu verim
veď všetko si tu môžeš prečítať na internete.
filip
filip
Možno má byť 2012 koniec sveta v tom že sa všetko prezradí a náboženstvá padnú
A čo sa Diany týka...nemali by z toho prospeh? A čo takto zabrániť princeznej Anglicka silne kresťanskej krajine aby si začala s moslimom??? A čo to auto ktoré ich malo v hoteli ožiariť dialkovými svetlami a potom do nich nabúrať? Ale predpokladám že ani o tom si nepočul....
je to dovolené ale ako by to bolo v očiach verejnosti kebyže sa bývalá manželka následníka trónu vydá za muslima?
Smrť Diany sa mňa osobne značne dotkla a prežíval som ju dosť podobne, ako ktoýkoľvek brit... Ako to s tou nehodou sa ale pravdepodobne nikdy presne nedozvieme...
@semhamforas - stačilo? Veď Lady Diana bola predsa rozvedená... skoro presne rok pred nehodou...
samozrejme viem že vznikol mutáciou keď sa krv opice dostala do styku s krvou človeka a nie zoofíliou chalanovi asi došli fakty tak to vytiahol a ja som ho v tom nechala
Článok som čítala v júlovom čísle Enigmy
čo sa týka tých vzoriek - tie boli skúmané už aj po odhalení vírusu a pozitívne neboli.
K tej zoofílii viem že je to v afrike normálne len neviem či zrovna s touto opicou by to bolo možné. Ak sa nemýlim tak je to jeden z malých druhov, myslím vzrastom
hej môže byť že majú, neviem, nehádam sa... ale myslím že prvý prípad bol u opice ktorá sa po česky volá kočkodan
to posledné číslo
myslim si ze to je viac ako konspiracna teoria
zaujímavé sú pre mňa tieto:
WTC ... dosť presvedčivé
WB... peniaze bez hodnoty... jasné robíme za papieriky bez ceny a je nám fajn... šak sme im dali moc tak im slúžme
povedzme že aj UFO po zhliadnutí filmu Štvrtý druh som sa 2 dni bála pozerať na hviezdy ale tak istotne nemôžme byť sami