mám tmavé hnedé oči a chcela by som si kúpiť kontaktné šošovky buď modré alebo zelené. máte nejaké skúsenosti že viete ktoré nie sú až také drahé, kde sa dajú kúpiť alebo objednať, či sú lepšie jednodňové alebo mesačné alebo tojmesačné, konkrétna značka a
mam kamaratku ktora ma tmave hnede oci, objednala si cez internet akoze zelene sosovky .....lenze nemali sancu prekryt jej hnede oci len trochu jej zmenili farbu a vyzerala dost strasidelne, vyzeralo to dost neprirodzene. A raz som videla zas jednu zensku v obchode z modrymi sosovkami a tej som sa fakt lakla, normalne som spat nemohla taka bola s nimi strasidelna..... ale za vyskusanie nic nedas. Vygugluj si nejake na nete...
Ja mám zelené oči, ale raz som sicez zľavu kúpila sivé a také...medové.
Tie medové vyzerali ešte ako-tak prirodzene, ale tie sivé mi neprekryli celú dúhovku, a okolo zreničky (čiernej) som mala krúžok zeleného a až potom sivé. Ono farebné šošovky sa robia také "žíhané", že tá farebná časť netvorí dokonalý kruh, aby to vyzeralo prirodzene...
Ale podľa mňa skús najskôr nejaké s kratším trvaním, na skúšku, či nebudeš vyzerať ako psychopat Na mne tie sivé vytvárajú taký prázdny pohľad porcelánovej bábiky a vyzerajú trocha desivo...
A určite, URČITE si objednávaj cez net. Je to oveľa, oveľa lacnejšie. Napríklad ja za normálne latím cez net na pol roka o 20 eur menej než u očnej...
Prosím Vás mohli by ste mi pomôsť v jednej súťaži..je to pre mňa veľmi dôležité..nakoľko ja si to nemôžem dovoliť..Budem veľmi vďačná keď bude niekto ochotný pomôcť mi..Tak isto sa do súťaže môžete zapojiť aj vy!!!... » vianocny.datart.sk/svetlana-blanar...
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja ti neporadim , neviem
Mám taktiež tmavé hnedé oči a mal som jedny mesačné, nie drahé zelené šošovky, ktoré prekryli moju farbu očí.
problémom bolo len ich zakrivenie ktoré mne žiaľ nepasovalo a v inom sa nevyrábajú
Tie medové vyzerali ešte ako-tak prirodzene, ale tie sivé mi neprekryli celú dúhovku, a okolo zreničky (čiernej) som mala krúžok zeleného a až potom sivé. Ono farebné šošovky sa robia také "žíhané", že tá farebná časť netvorí dokonalý kruh, aby to vyzeralo prirodzene...
Ale podľa mňa skús najskôr nejaké s kratším trvaním, na skúšku, či nebudeš vyzerať ako psychopat Na mne tie sivé vytvárajú taký prázdny pohľad porcelánovej bábiky a vyzerajú trocha desivo...
A určite, URČITE si objednávaj cez net. Je to oveľa, oveľa lacnejšie. Napríklad ja za normálne latím cez net na pol roka o 20 eur menej než u očnej...
a kupujem ich zo stranky sosovky-kontaktne.sk
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!