Zdravim
Som novacik a autoskole ma to neucili...
Chcel by som vediet co mam skontrolovat predjazdov? Kontroluje sa este nieco okrem brzdovej, olejovej a vody do strekovacov? Ako skontrolujem olej a dostatok brzdovej kvapaliny?
čo sa týka oleja, tak tam máš mierku, ak je pod je zle... ohľadom brzdovej si nepamätám. Pred jazdou aj kontrolovať tvrdosť kolies, či máš lekárničku s dobrým dátumom. Či ti dačo netečie z auta a čisté ŠPZ, pásy či fungujú. Nepamätám si čo všetko, ale to sú také základné veci, ak budú sa pýtať, že vymenuj, tak približne toto. @dawe23
@Savvym@Osea
Nemyslim tieto veci povinnu vybavu mam tiez tie zakladne veci viem to je nutnost! Ale mal som namysli skor to pod kapotov kontrola oleja vsetko to co treba dolievat a kontrolovat pred jazdov Ale sa mam spoliehat na kontrolku myslim ze tedy uz bude neskoro :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Nemyslim tieto veci povinnu vybavu mam tiez tie zakladne veci viem to je nutnost! Ale mal som namysli skor to pod kapotov kontrola oleja vsetko to co treba dolievat a kontrolovat pred jazdov Ale sa mam spoliehat na kontrolku myslim ze tedy uz bude neskoro :/