Prvý krát som sa na fb registrovala s maminou. Sú to už dáke 3 roky čo som na ňom, a ja mám stále to isté heslo, lebo si ho kvoli nej nemožem zmeniť. Zo začiatku mi tam chodila, ale len tak, potom mi ho dlho nekontrolovala a teraz zase... číta mi správy
tak sa sprava vzorny rodic ... na internete koluje kopec propagandy nepravd a neviem coho vsetkeho este a v tvojom veku su decka velmi naivne a nevedia rozlisit medzi dobrom a zlom ..... mama asi vie preco to robi
Birdz nekontroluje ona ani nevie že som tu, lebo sem prídem raz za mesiac ale ona má učet na fb, je tam každú minutu... pozerá mi do profilu príspevky ale jej to nestačííí
Povedz ze ti niekto ukradol heslo a daj si inu fotku na profil a meno sizmen za nejake vymyslene..nejakeho spevaka atd....priatelia budu vediet ze si to ty ale google ta uz nenajde.)
No zmen si heslo a potom jej to vysvetli, ze potrebujes sukromie a hlavne ze ti to vadi... a hotovo.. este chod umyt riad v popripade povysavat a vec vyriesena
jej to vysvetli že ti to vadí. ja nie som za to aby rodičia decká až takto kontrolovali. snáď si normálna uvedomelá baba a potrebuješ aj trochu súkromia. podľa mňa si zmeň heslo, ale najprv sa s mamou o tom porozprávaj bude to lepšie
taketo zasahy do sukromia ma neuveritelne vytacaju..teraz si to uz rodicia nedovolia, uz som predsa len trochu starsi, ale niekedy tiez robili podobne..co sa teba tyka, urcite si zmen heslo, nech si mama hovori co chce, toto co robi nie je od nej pekne
Podľa mňa by si si mala zmeniť heslo,sadnúť si s mamkou a slušne jej vysvetliť,že ti to vadí A povedať jej,že si nepíšeš s nikým neznámym, iba s tvojimi kamarátkami a potrebuješ aj súkromie Podľa mňa to nie je dobré,keď rodičia prehnane kontrolujú,to aj mne vadí a robím potom presne to,čo mi zakážu...
podla man tvoja mamina robí zle... kazdý v akomkolvek veku má mať svoje súkromie... a už vobec by nemal sledovat čo sa deje medzi tebou a tvojimi priatelmy, tvoja mama by mala pochopit že niesi naivné malé dieta a že na facebook si nepustíš hocikoho. okrem toho su tam informácie aj o oních ludoch ktorým možno nie je príjemne že na ne pozerá tvoja mama. heslo si zmen a mame to vysvetli, ked nepochopi poved jej len že aj ty potrebuješ svoje súkromie a hotovo.
@etelnair ze pridej status ,,idem sa ucit" boa dobre som sa zasmiala....ale presne tak, keď chce kontrolovat treba to vyspekulovat inak - cize nejak takto uz by som to mala davno !
Sprav si novy ucet.. a henten pouzivaj len pre pripad aby sa nepoedalo.. ako uz pisali ludia vyssie.. alebo je najprv povec ze ti to vadi a ked to nepomoze tak skus ten druhy ucet..
@paula000011 v nastaveniach sukromia sa da nastaviť aby jej nič neukazovalo v tvojom profile keď an ten profil kline ... rpsote jej ukaže len fotku ako keby ťa nemala v priateľoch ..
mne rodicia nekontroluju fb ani nic ine , ale ani by nemohli...ved to je narusovanie sukromia!!!! na tvojom mieste by som si rovno zmenil heslo a keby sa jej nepacilo tak by som jej vsetko hned vysvetlil. a ked sa ti nechce jej to dat najavo narovinu tak si sprav nove konto ako ti poradili aj ostatny...
Mojej mame vadí ochranný kód na mojom mobile, stále pindala, že ešte raz zistí, že ho mám nastavený, tak mi zoberie mobil.. Asi by som si na tvojom mieste urobila nový účet
@paula000011 urob si nové konto alebo povedz svojej mame nech si urobi svoje vlastne, nikto by nemal tomu druhemu naburavať sukromie...je sice matka ale jednym časom sa toto stavalo aj mne sice v inej forme ale zato podobnej ale toto by nemala tak či tak robiť.....normalne sa o tom porozpravaj s nou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a birdz ti nekontroluje?
mne by to straašne vadilo veď aj ja potrebujem súkromie a som dosť inteligentna na to aby som vedela rozlíšiť čo je zle a čo dobre.. moj nazor
to je sok, co? az forum kvoli tomu trebalo zalozit
lp/contact.php?show_form=delete_account
sprav toto vidis take by sa ti na G+ nemohlo stat ale G+ je od 18tich takze hold smola ser na facebook uzivaj si detstvo
a inak, @etelnair fakt 100 bodov
1.zrob si druhy ucet?
2.zmen si heslo na starom+zablokuj/zmaz si na nom matku?
pripadne
3.zmen heslo do windowsu (odporucam)
4.ked mas router, tak zmen heslo aj na ten tiez odporucam
pripadne
5.pohadaj sa s nou a vynucuj si svoje prava. ako male dzecko (neodporucam)
6.vyjednavaj s nou
7.podplat ju
8.zazaluj ju
alebo najlepsie
9.prestan chodit na FB
10.vrat sa na pokec
mám ťa u p*či tej mojej samozrejme