Caute ludia, asi o tyzden cestujeme s kamaratny na tripik do Amsterdamu. Ideme cez Cesko Nemecko mozno luxembursko Pariz a Amsterdam. Chcel som sa spytat ci sa na hraniciach nieco kontroluje alebo su to uz len opustene colnice. Viem ze by sa nemalo diat n
nebudú ťa kontrolovať, len veľmi výnimočne ... inak, pri opúšťaní Holandska zvyknú strašiť "hraničnými kontrolami", ale to len preto, aby sa ľudia zbavili posledných zvyškov marihuany (hlavne hranica Holandsko-Nemecko, Nemci to totiž berú dosť vážne )
Ja som skor myslel ci nebudu kontrolovat drogy a taketo blbosti lebo ideme autobusom a bereme sebou MORE alkoholu tak aby sme z toho nemali nejake problemy
@maroferik alkohol nie je problém, teda pokiaľ ním nenapcháte podvozok autobusu drogy by som neriskovala ... inak načo si brať alkohol do zahraničia, treba okúsiť aj zahraničný!
Ja neznasam drahy alkohol. Alkohol ludia nepiju preto ze im chuti ale reto ze sa chcu pekne povedane opit. Ja si kupim nasu paradnu vodku a budem si ju popijat pekne cely vyletik. A druhy problem je ze nemame tolko penazi aby sme si mohli kupovat chlast za miliardu euro aj keby sme nahodou dostali chut. Na tu travicku sa pytam preto lebo moja holka ma narodeniny a vychadza jej to presne na ten den kedy budeme druhy den v parizi ja som ju presvedcil nech to skusi aspon na narodeni..... ja nechcem brat nejake kolosalne mnozstva len tak trochu aby daco vyslo kaazdemu
Ja sa ani na ten amsterdam moc nespoliehal lebo neviem ci natrafime na dobre kofi šopi a bolo by velmi luto keby sme boli cely vulet bez takej dobrotky
Ja ti to nenutim ja len vravim ze vstci co to odsudzuju su sprosty. Skodi iba ak by si ju hulil asi tak 20rokov vkuse a ak niekdo tvrdi opak je to koko*. Ty sa radsej paradne najeb nech ti je potom paradne zle a paradne sa ti dojebe pecen. Peace and SMOKE WEED EVERY DAY :b
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
... a sa mi zdá, že ty tam ideš len kvôli tráve