Dnes som sa bola korčuľovať s kamarátkou na hrádzi a pred nami išiel jeden chalan s babou a obaja mali pod krátkymi riflami telové pančušky. Najprv sme si to nevšimli ,ale potom to bolo trocha vidieť.
omg a čo že mal. je to jeho osobná vec. keby si na mňa niekto takto ukazoval, len preto, že si oblečiem niečo iné, ako väčšina ľudí považuje za bežné, asi by som si o nich niečo pomyslela. veď to ich vôbec nemusí zaujímať.
hej teplos neviem ale silonky nosia a muzi, a prave koli takym ako su niektori co len hovoria teplos a kadeco tak sa ich hanbime nosit, a nosime ich len pod riflami a to potajme, silonky milujem a nedam ich so seba
normalna vec ja osobne nevydim v tom nic zle a to som hetero a pacia sa mi baby,ak mu to vyhovuje tak nech to nosi,slovensko je konzervativne a vela ludi le kritizuje hlavne ze polovica to nosi doma potajomky alebo len pred patnerkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov