Co hovorite na nový album UNTITLED ? a co EVOLUTION ? Aké su pesnički ? *mne tam niečo chába v tých pesničkách niečo chýba pačia sa mi len dve pesnički ostatne su tak na jedno kopyto /ale to je len môôj nazor//
notak ete raz skracene !* Co hovorite na nový album UNTITLED ? a co EVOLUTION ? Aké su pesnički ? Mne v tych pesnickach niečo chýba *to je len môj nazor..*
album untitled je dobry...ale aj tak si myslim ze tie stare su o doost lepsie... zda sa mi ze sa korn postupne meni... ale priala by som od nich nieco tvrdsie a bez nu metalu...
evolution je dobre zvladnuta, takiez bitch we got a problem... vlastne vsetko je v pohode, no zda sa mi, ze pri tomto albume jonathanovi & co. nejak dochadza fantazia...
Korn....To je moja srdcovka Na ich diskografiu som minula všetky úspory Myslím tiež, že starý Korn je nadovšetko...Ale pre mňa by bolo osobne horšie, keby už nehrali vobec...I keď moje ostatné obľúbené skupiny sú iného žánru ale KoRn je proste KoRn
A čo sa týka pesničiek...Sú tam niektoré že fakt dobré....Mne na tých posledných chýba ta Jonathanova neviem jak by osm to nazvala....Vždy sa vedel tak do pesničky položiť...Čo som pozerala na youtube záznamy z koncertov...tak to bolo niečo som sa vždy tešila na net čo nové zase nájdem I keď na koncerte čo som teraz bola mi nič nechýbalo....Síce moje srdcovky sa na rad nedostanú ale čo už....Veď ostáva nám len čakať čo nové zase vytvoria a dúfajme že to už bude podľa našich predstáv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
aj tak mam pocit ze vsetky skupiny sa akosi postupne menia
album untitled je dobry...ale aj tak si myslim ze tie stare su o doost lepsie... zda sa mi ze sa korn postupne meni... ale priala by som od nich nieco tvrdsie a bez nu metalu...
evolution je dobre zvladnuta, takiez bitch we got a problem... vlastne vsetko je v pohode, no zda sa mi, ze pri tomto albume jonathanovi & co. nejak dochadza fantazia...
ale ja tak im nadalej ostavam verna