Co howorite na KOrn ake Albumi sa vam najviac pačia alebo akú najoblubenejšiu pesničku máte? A co Jonatan Davis ? alebo Brain ktorý opustil kapelu "v roku 2001 ?...
mne sa asi najviac pačia albumy: See you on the ther side,Take a look in the Mirror ,Life is Peachy a stych pesniciek : HERE TO STAY,LIAR,MAKE ME BAD,EVOLUTION,TRASH,FREAK ON LESH,WORD UP!,GOT THE LIFE,B.b.K,LETS DO THIS NOW.......
hej týpek ked odešol brain tak podla mna sa pút skupiny KORN skončila !bez braina sa mi už tak nezamlúwajú jak predtým!asi Clown alebo Shoots and leaders!
KoRn rulz... vyslovene najoblubenejsi album nemam, tracky : Make Me Bad, Got The Life, Falling Away From Me, Alone I Break, Evolution, Starting Over, Another Brick in Wall... a este sa urcite nejake najdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
KoRn ma celkom fajn muzicku, najviac sa mi paci album Take It Back. Sice nemozem nikde najst o nom zmienku, ale mam ho na disku, takze existuje
Korn povazujem za kapelu "pred spanim",takze od nich skor pomalsie songy, Another Brick in the wall, Alone I Break, ..
Inak fanusikom KoRn doporucujem skupinu Clawfinger, ALE NIE NOVY ALBUM. Ten je strasna sracka a vykradacka starsich songov.
KORN je pičus!!!
///CoF je tiez uz komercna vec.///
Takze klidek..
A po Hokokvase KORN 8ever
Cradle Of Filth predstav si aby to zahrali v nejakom miestnom rádiu, je tam istá komercia ale nie taká ako pri tejto skupine
končím....
Schizofrenik: to nebola nadavka, ale diagnoza, ktoru si si teraz este aj zaklincoval. A prosim ta uz sem nepis, ked nemas co povedat.
Tu je screen z mojho playlistu