neviete mi poradit (obzvlast dievcata), kde sa da kupit korzet? nemyslim tie lacne eroticke sracky, zhanam ten pravy - snurovaci. je to vobec nejaka sanca zohnat v obchode?
@hoperpohroma ak chceš normálny sťahovací, tento si nekupuj. Videla som ho a dokonca som ho mala aj v rukách, má plastové kostice (ale zas, je o niečo pevnejší kvôli silnej látke). Neviem akú máš postavu, ale pokiaľ máš takú nejakú ako tetka na obrázku, stiahneš s tým max 3-5cm.
@cicatrix tak aký chceš? Taký aby ťa v pase stiahol aj o 10cm? Či aby bol pekný, bez košikov (nevyzeral ako do postele) a stiahol len pár cm?
@cicatrix ja si chcem nechať takúto vec šiť na mieru u jednej tetky u ktorej by to mohlo výjsť lacnejšie. Na ebayi toho moc nezoženieš (ja osobne som tam preklikala milióny korzetov a s oceľovými kosticami tam boli ledva 3 ).
Taká najznámejšia stránka je » riwaa-nerona.com/... , šije dobre a krásne korzety (samozrejme na mieru), ale skôr ako o takých 5mesiacov sa k tebe korzet nedostane.
Ďalej už ani neviem, mala som veľa stránok uložených, ale tam kde sa tie korzety naozaj neoplatili to som premazávala.
Na metalshope sa dajú tiež zohnať, ale je to poväčšinou drahá záležitosť a si závisla od toho, či ti sadne konfekčná veľkost (čo nie je dobré, 99,9% takýchto korzetov sa šije na mieru aby ti sadli a nespôsobili niektoré vážnejšie zdravotné komplikácie)
Ak máš nejakú obyčajnú krajčírku vo svojom okolí, v kľude jej zavolaj (možno ťa to výjde aj lacnejšie). Ja mám takto veľa vizitiek, ale pod tých 30e väčšinou nevýjdu ani materiály (pokiaľ chceš teda korzet overbust, čiže aj cez prsia).
@vampiresister666 ja som premyslala, ze nepotrebujem ani cez prsia, postacil by mi ten obycajny na pas. myslela som, ze to nie je az taky problem zohnat to
@hoperpohroma jáj tak dobre, lebo som sa stretla s ľuďmi čo chceli týmto korzetom stiahnuť aj 15-16 cm a to som vysmiala Ja mám trochu inú postavu a s takýmto (underbustom) som stiahla okolo 7mich cm, ale kostice sa mi začali riadne krútiť asi po pol hodine nosenia. Takže treba dávať bacha ako sťahuješ (najlepšie, že všetci tvrdia že ak sa ti pokrčia plastové kostice, môžeš korzet vyhodiť. Ja mám na to lepšiu vec ako kontajner, umývadlo s teplou vodou a korzet. Keď sa ti pokrútia, tak v teplej vode ich vieš silou krásne narovnať a sú ako nové. )
@cicatrix všetky tie linky, čo som poslala tak tie ženy šijú aj cez prsia aj pod prsia. Väčšina krajčírok síce odmieta šitie rokokových korzetov, pretože je to strašná piplačka (hlavne s tými kosticami). No keď si zoženieš nejakú dobrú krajčírku tak úplne v pohodičke (a potom mi ju môžeš posunúť ). Zohnať klasické rokokové alebo iné z takýchto korzetov, je naozaj ťažké. Ja sa s korzetmi mám už od cca mojej 13-14stky a zháňať to nie je maličkosť.
(a ku podivu som sa ešte ku klasickému s oceľovými kosticami kvôli peniazom ešte nedostala! :/ )
@hoperpohroma ono boky ti to vivac-menej skoro vôbec nestiahne (nie je to taký požierač bokov ako si všetky myslia ). Skôr to krajšie formuje ten pás, ale záleží aj od strihu. Tamten je tuším šitý ako "edwardian" čo znamená, že ti vytvaruje ploché bruško, trošku upraví pás a väčšom sťahovaní nechutne ohne chrbticu (mám aj v albume fotku mojej keď sa budeš nudiť, tam je krásne vidno to "ohnutie" resp. pri mne sa zdá, že je tam extrémny rozdiel ale ja mám prirodzene veľký rozdiel pás-boky tak to skresľuje )
@vampiresister666 ja som sa s tymi bokmi uz viac-menej naucila zit, lebo kostrovo ich mam dane strasne siroke, tuk mi na nich pridava max 2 cm =/ ale ten pas za mi zijde aj brucho, tak som rada chcela som ist pozriet tu fotku ale nez sa birdz nacita ._____.
@hoperpohroma ja som ti ju chcela poslať, ale trvalo by mi to polhodinu a inak, ja keby som mala kostrovo boky široké tak skáčem 3metre 50 ja ich práveže mám kostrou úzke a tuk ani neechcem vedieť koľko mi pridáva
@vampiresister666 predpokladam ze 16 asi nemas to by bolo moc, no toto mozno raz napadlo ze korzet aby som bola krajsia, asi sa zanedbavam , jedine ako peknu bielizen do postele ked uz
» www.corsets-uk.com/... - odporúčam. Poštovné je v pohode a príde ti to celkom rýchlo. Ceny sú fajn, ideálne každých pár dní pozerať v COTD (corset of the day) tam sú vždy polovične lacnejšie
@tasha5 budem mať 17... ale tak začínala som s úplne mäkkými korzetmi (tak rekreačne, že som ani nesťahovala) až neskôr som začala sťahovať (ale ako, bola som sprostá,pretože som začala sťahovať skoro tak ale už to nenapravím ale zase, mala som šťastie pretože ma žiadna vývinová porucha z korzetu nezasiahla )
Tak ono (nechcem byť zlá) , tam nie je zaručené že keď budeš mať korzet si krásna ale ja sa s korzetom cítim tak viac žensky (a niekedy sa každá žena potrebuje cítiť ako žena,nie? ) a samozrejme je to vec vkusu
@vampiresister666 tak predsa 16 , no v tvojom veku to posledne na cpo by som myslela ja som riesila vazne veci v skole . Tak to hej zacala si skoro fakt, ale hlavne ze bez nasledkov, . No to bol len taky prikladik jasne ze ale o moc moc stihla, aj to je cosi . Ano, potrebuje ale tooolko je sposobov aj nato . Ani nie vkusu ako vôle a schopnost pohybu v tomto pripade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja si planujem takyto kupit z ebay-u
» i.ebayimg.com/t/SEXY-black-bo... $(KGrHqJHJ!sE63KsneNuBO4Dc1ge3!~~60_12.JPG
@cicatrix tak aký chceš? Taký aby ťa v pase stiahol aj o 10cm? Či aby bol pekný, bez košikov (nevyzeral ako do postele) a stiahol len pár cm?
Taká najznámejšia stránka je » riwaa-nerona.com/... , šije dobre a krásne korzety (samozrejme na mieru), ale skôr ako o takých 5mesiacov sa k tebe korzet nedostane.
Táto tetka má tiež také korzety » hannah-b.blog.cz/... .
Tu sa tiež nejaké nájdu » ettelea-heri-morna.blog.cz (ale predtým ti odporúčam kuknúť túto rubriku » ettelea-heri-morna.blog.cz /rubrika/korzet-a-zdravi ).
Ďalej už ani neviem, mala som veľa stránok uložených, ale tam kde sa tie korzety naozaj neoplatili to som premazávala.
Na metalshope sa dajú tiež zohnať, ale je to poväčšinou drahá záležitosť a si závisla od toho, či ti sadne konfekčná veľkost (čo nie je dobré, 99,9% takýchto korzetov sa šije na mieru aby ti sadli a nespôsobili niektoré vážnejšie zdravotné komplikácie)
Ak máš nejakú obyčajnú krajčírku vo svojom okolí, v kľude jej zavolaj (možno ťa to výjde aj lacnejšie). Ja mám takto veľa vizitiek, ale pod tých 30e väčšinou nevýjdu ani materiály (pokiaľ chceš teda korzet overbust, čiže aj cez prsia).
@vampiresister666 ja som premyslala, ze nepotrebujem ani cez prsia, postacil by mi ten obycajny na pas. myslela som, ze to nie je az taky problem zohnat to
(a ku podivu som sa ešte ku klasickému s oceľovými kosticami kvôli peniazom ešte nedostala! :/ )
tuto si myslela?
@vampiresister666 čo sú tie kostice? ja nerozumiem
» www.birdz.sk/webka/vampiresi...
Tamten čo je na obrášťoku čo si našla, ten mi je v páse a pod veľký a stiahnutý na minimun nemám ho rada -.-
@tasha5 to sú poväčšinou korzety s plastovými kosticami, čo nevedia moc sťahovať
napr. tu sú kostice prešité červenou látkou takže ich krásne vidno.
» www.dahlia-black.com/... a túto krajčírku mám najradšej, hoc teraz nepríjma objednávky práve...
Tak ono (nechcem byť zlá) , tam nie je zaručené že keď budeš mať korzet si krásna ale ja sa s korzetom cítim tak viac žensky (a niekedy sa každá žena potrebuje cítiť ako žena,nie? ) a samozrejme je to vec vkusu