presne som tam dneska šla a bála som sa že drisne, keďže som videla jak ho stavali ale je úžasný vyhrala som 15 eur som si šla len kúpiť obyčajné farebné perá, dovolili mi točiť na lotérii a obrovského šarkana som získala a moji rodičia súťažia v hre o auto ale pochybujem no ale hore mali veeľmi fajné jedlo.. RIO niečo .. ale mňam a celkovo pekný aj keď zvonku mi vyzerá ako krabica.
všetci sa tam hneď prvý deň natrepali, jak keby ho mali na ďalší zbúrať.. nechápala som.. chystám sa tam, ale určite nie v najbližších dňoch. podľa mňa je budova pekná, ale zbytočne monumentálna a nepôsobí na mňa dobre v centre mesta. plus, netuším ako je vyriešené parkovanie a aj by ma to zaujímalo.
aupark zvonku nič moc ... zvnútra? mala som pocit že všetko je nejak krivo postavané ked som pozerala dole z horneho poschodia sklo na zabradli ledva držalo ...a bolo to vidno skoro všade,že je to ako nedostavané na rýchlo odfláknuté ....a obchody = 0bodov....
@anitchka a bola si aj v tom kosickom auparku? ja len co som pozerala fotky na nete a zoznam predajni, tak podla mna nic moc Eurovea je naj, ale aj bratislavsky aupark mam rada a raz za cas aj do Polusu alebo Avionu idem
teda mne sa to páči Mne sa páči každé obchodné centrum kedže v tomto zapadákove neni žiadne! Ani len jedna známa značka ako New Yorker,H&M,Mango,Gate žiadny fastfood tu neni jednoducho nič!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
je to ono?
isteze, super mega bomba spica, dalsi new yorker zasierajuci druhe poschodie sa fakt zisiel O__________O
@popolcek Naco sa potom staval? peniaze sa mohli aj usetrit